Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 jeste li gledali ovo ,zena mnogo pametno prica , ma amerika samo zeli da uzdigne Izrael i da ucvrsti dolazak antihrista u Jerusalem , bar sa vjerske tacke gledanja sva zla , ratovi , sve su to masoni krivi . Da da zavesce svet naukom pa da se sto vise nevernih povede svetovnim ucenjima. 0212_rolleyes pivo 4chsmu1 bendoff :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 auh brate , niko nije rekao da se ne sledi Kur'an , Suniti sljede Kur'an i pored toga i hadise Muhammeda a.s . inace da preokrenem temu , jer nema sta da se objasnjava , svima je jasno da se Kur'an postuje , bar vjernici postuju , nisu svim muslimani vjernici , cak i i onaj koji nikad nije vjerovao nekim gestom i dobrim djelom moze da zasluzi oprost kod Boga . nego sta vi mislite o Americi i masonima ? Bolan zemo mi nikako da se skontamo.Pa dzaba je bilo Alahu da salje novu objavu ljudima jer su ljudi predhodne pokvarili kada vi Muslimani Suniti radite istu stvar i sledite Sunnu, ono sto je radio Muhamed a ne ono sto je Alah naredio.Ili mozda Alah nije znao dobro da objasni pa je to ucinio Muhamed. Kontas gde je problem? Alah nesto uradi da bi ispravio gresku ljudi a ljudi opet ponavljaju istu gresku. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ama shvati covjece da je to u Kur'anu zapisano da se slijedi Allah , Kur'an i rijeci Muhammeda a.s , nemoj vise o ovome . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ма, баке су увек најпаметније, све знају. 0212_rolleyes steta je sto danas malo omladine razumije ovaj svjet i poimanje Boga , gdje ce nam sjutra naslednici biti , ona je zena vjernik , zna dosta , starija je od nas , ja imam tek 20 god pivo , najbitnije je ostati vjernik , od vjere covjek nema nista bolje . vec danas su poceli dani antihrista , jos nije dosao ali polako . na zemji nikada nece biti mira , tako je odrdjeno , sve do dana kada ce se polagati racuni kod Boga . tek tada ce se istina cjela znati . inace svaka cast na toj slici coca cole , svakako da je to proizvod iluminata 4chsmu1 RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 auh brate , niko nije rekao da se ne sledi Kur'an , Suniti sljede Kur'an i pored toga i hadise Muhammeda a.s . inace da preokrenem temu , jer nema sta da se objasnjava , svima je jasno da se Kur'an postuje , bar vjernici postuju , nisu svim muslimani vjernici , cak i i onaj koji nikad nije vjerovao nekim gestom i dobrim djelom moze da zasluzi oprost kod Boga . nego sta vi mislite o Americi i masonima ? Pise li gde u Kuranu zemo da Muslimani treba da slede hadise Muhameda? Ima li takva sura u Kuranu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ama shvati covjece da je to u Kur'anu zapisano da se slijedi Allah , Kur'an i rijeci Muhammeda a.s , nemoj vise o ovome . U Kuranu pise da se slede reci i dela Muhameda? Gde? U kojoj Suri zemo? Ja stvarno ne znam a zanima me? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 nema za hadise, ali ima napomenuto da se slijedi Muahammed i kakve sad to veze ima , u hadisima svakako nema nikakvih losih stvari , zasto ne sljediti onda nesto sto je dobro a ne krsi pravila Kur'ana RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ма, баке су увек најпаметније, све знају. 0212_rolleyes steta je sto danas malo omladine razumije ovaj svjet i poimanje Boga , gdje ce nam sjutra naslednici biti , ona je zena vjernik , zna dosta , starija je od nas , ja imam tek 20 god pivo , najbitnije je ostati vjernik , od vjere covjek nema nista bolje . vec danas su poceli dani antihrista , jos nije dosao ali polako . na zemji nikada nece biti mira , tako je odrdjeno , sve do dana kada ce se polagati racuni kod Boga . tek tada ce se istina cjela znati . inace svaka cast na toj slici coca cole , svakako da je to proizvod iluminata 4chsmu1 To smo spremili specijalno za blagocestive vernike da sto vise njih odvojimo od Boga i nagovoriumo na pijenje Koka Kole slavljenje Nove godine i Prvog maja. Sve to da bi ih spremili za najveci greh a to je prihvatanje teorije evolucije i naucnog pogleda na svet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ма, баке су увек најпаметније, све знају. 0212_rolleyes steta je sto danas malo omladine razumije ovaj svjet i poimanje Boga , gdje ce nam sjutra naslednici biti , ona je zena vjernik , zna dosta , starija je od nas , ja imam tek 20 god pivo , najbitnije je ostati vjernik , od vjere covjek nema nista bolje . vec danas su poceli dani antihrista , jos nije dosao ali polako . na zemji nikada nece biti mira , tako je odrdjeno , sve do dana kada ce se polagati racuni kod Boga . tek tada ce se istina cjela znati . inace svaka cast na toj slici coca cole , svakako da je to proizvod iluminata 4chsmu1 Ја се бојим да је антихрист онај кога ћете ви препознати као Ису...и стати, нажалост, уз њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 nema za hadise, ali ima napomenuto da se slijedi Muahammed i kakve sad to veze ima , u hadisima svakako nema nikakvih losih stvari , zasto ne sljediti onda nesto sto je dobro a ne krsi pravila Kur'ana Ima zemo veze i to kakve. Sve je dzaba Alah uradio ako vi radite kontra od onoga sto je on namerio da uradi. Jel poslao novu objavu zato sto su ljudi predhodne pokvarili? Jel to Kuran? Zasto sada muslimani sunniti opet kvare Bozije zapovesti i slede Muhameda a ne samo Kuran zemo? Alah ne ume da napise sta treba ili je sta drugo u pitanju? I hvala za informaciju da nije posvetio suru za Muhameda i sledjenje njegovih hadisa. A da je bilo sta korisnoga u hadisima napisao bi valjda Alah sve sto treba zemo zar ne? Ili ne ume? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 brate ne mozes tako da govoris o tome , ne znas ti puno toga i ne budi naporan , stalno ponavljas jedno te isto pitanje , opusti se . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 brate ne mozes tako da govoris o tome , ne znas ti puno toga i ne budi naporan , stalno ponavljas jedno te isto pitanje , opusti se . Isto kao sto vi ne znate o Hriscanstvu. Ali dobro, znate da se hadisi ne pominju u Kuranu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 "Истино", богами те земо добро решета... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas. Pa evo ja sam ovde odavno prepoznat kao iluminatski agent koji je ovde ubacen da izvrsi neke odredjene zadatke sto kaze Sojic. Pitaj mene sta smo vam sve spremili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука