bosanac Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Nisi svesna koliko sam radoznao Inače,postoji u stočarstvu haremski oblik parenja ,pa se jednom priplodnjaku dodeljuje odredjeni broj plotkinja,samo mora biti tačan broj plotkinja,da se priplodnjak isuviše polno ne umara a da su plotkinje namirene.Više to ja pitam onako sa stručne strane Nekako mi ovo pobezobrazno prijatelju od tebe. Zapamti jedno u islamu je muslimanu naređeno da na kulturan način razgovara sa sugovornikom ukoliko fajde od toga ima, tj ukoliko sugovornik nastoji nešto da nauči, međutim ukoliko procjena bude da sugovornik se ismijava na račun islama i muslimana onda se vrata razgovora zatvaraju. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Evo stihova : " Reci: "Hoćete li da vam kažem koji su gori od takvih i koje će Allah još teže kazniti? Oni koje je Allah prokleo i na koje se rasrdio i u majmune i svinje pretvorio oni koji su se šejtanu klanjali - njih čeka najgore mjesto, jer oni su najdalje s Pravoga puta odlutali. " Kuran 5:60 E da, taj stih! Ta mi sura skrenula pažnju jer se govorilo i o hrišćanima. Dakle, bosanac? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Vi u Bosni verujete svakojakim glasinama zato i prolazite kako prolazite,a sevapa imate tek kad izujete tesne cipele. A što žene neće imati više muškaraca? Zato što je žena njiva u kojoj je ispravno samo jedno sjeme sijati. Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Onima koji neće da vjeruju doista je svejedno opominjao ih ti ili ne opominjao - oni neće vjerovati.Allah je zapečatio srca njihova i uši njihove, a pred očima njihovim je koprena; njih čeka patnja golema. Svako bira sebi put. Ama hocu ja da verujem, mislim, ja i jesam vernik nisam ateista. Znaci svi mi koji nismo muslimani ce da gorimo u vecnom ognju kome ce gorivo biti ljudi i kamenje ? Samo zato sto nismo muslimani, bez obzira na dobra dela, moral... ? Jer sam u pravu ili nisam ? A što žene neće imati više muškaraca? A ja citao na nekim islamskim sajtovima da ce zene biti nagradjenije u Dzennetu od muskaraca. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Vi izgleda niste nikad čuli za plodored? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Zato što je žena njiva u kojoj je ispravno samo jedno sjeme sijati. Ово ми се допада. Аферим! 138999 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Plodored je agrotehnička mera koja smenom kultura u vremenu i prostoru održava i popravlja plodnost zemljišta (fizička, hemijska i biološka svojstva zemljišta)(prof dr Žarko Ilin), smanjuje zakorovljenost, sprečava pojavu bolesti i redukuje štetočine. Logično,žena nije kao njiva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Ja bih ovde, Enize, razdelio par opmena, i jedan ban, ali nisam u upravi. Administracijo?! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Vjerujemo da ćemo imati odnos sa džennetskim ženama.I to je nagrada od silnih nagrada koje su spremljene za vjernike. "Mi ovo, Mi ono, Mi smo vam svašta nešto lijepo pripremili..." obeća raznorazna uživanja i pikanterije, ali trn u oku mu je razvijanje sinovskog (umesto ropskog) odnosa sa Bogom, ko je taj Allah kad mu baš to toliko smeta? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 E da, taj stih! Ta mi sura skrenula pažnju jer se govorilo i o hrišćanima. Dakle, bosanac? Odnosi se na skupinu jevreja koji nisu poštovali zavjet koji su Bogu dali na poslušnost. Zabranjeno im je bilo da rade subotom oni su to prekršili i Allah dž,š. ih je tom kaznom kaznio. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 ovaj teolog kaže,da će pored svih lepih jela,pića,zlata i ostalog u dzenetu biti čistih žena Posle kaže da u dzenetu neće biti fizioloških ptreba ali će ljudski znoj da miriše i biće seksualnih uživanja. Kontam ja da u pustinji niste mogli mnogo da naučite o poljoprivredi ali red bi bio da ste fiziologiju ipak malo bolje proučili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Važi, ali zašto si prvo odgovorio kao da nema takvog stiha, u smislu, jooo kao kakvo ti je to pitanje, snebivanje: Recimo ovdje ti misliš da su ljudi nastali od majmuna i svinja po Kuranu.De mi tako ti Boga navedi taj citat? Šta, zar ovi ljudi nisu bili ljudi?? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 ovaj teolog kaže,da će pored svih lepih jela,pića,zlata i ostalog u dzenetu biti čistih žena Posle kaže da u dzenetu neće biti fizioloških ptreba ali će ljudski znoj da miriše i biće seksualnih uživanja. Kontam ja da u pustinji niste mogli mnogo da naučite o poljoprivredi ali red bi bio da ste fiziologiju ipak malo bolje proučili Kontam ja da iz tvoje percepcije o Bogu kao slabašnom, onome koji je maltretiran, ponižen ubijen to ti je nemoguće shvatiti. Ali ako ja vjerujem da je moj Gospodar svemoguć nije mi čudno što će On učiniti da moje tjelo na onome svijetu će biti drugačije.I ja kada su stvari o onome svijetu vjerujem u ono što je objavljeno. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Važi, ali zašto si prvo odgovorio kao da nema takvog stiha, u smislu, jooo kao kakvo ti je to pitanje, snebivanje: Šta, zar ovi ljudi nisu bili ljudi?? Bog ih je za kaznu pretvorio u takve oblike i oni su nakon tri dana umrli. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Bog ih je za kaznu pretvorio u takve oblike i oni su nakon tri dana umrli. Znač i ipak postoji takav stih Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука