Crveni Baron Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 bosske ne moze da se podvuce bas tako ostra granica, postoje ljudi koji jednostavno ne kapiraju, a postoje i oni koji sami sebe lazu, al postoje i oni koji su tu negde izmedju .... a postoje i Ameri . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 da, postoji ta grupa ljudi "amera"... bolje da piju amer caj! :laugh: ili da slusaju ovo na vrhunskom ozvucenju(za sta sigurno imaju para) http://www.youtube.com/watch?v=zPCJTTwwlZA&feature=my_favorites&list=FLFEcChhc_25Vy21YfyEcf3A au brate, sad nesto razmisljam, znas sta znaci da spases jednog coveka, kad bi se sva blaga ovozemaljska skupila ne bi vredela ni promil toga... trebamo mrznju da prevazidjemo razumevanjem -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 bosske ne moze da se podvuce bas tako ostra granica, postoje ljudi koji jednostavno ne kapiraju, a postoje i oni koji sami sebe lazu, al postoje i oni koji su tu negde izmedju Pametno zboriš momče. 301 animal037 gringrin I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Нажалост, исламски режими успостављени у северној Африци су муслиманима приказани као њихови.А заправо Америка их је створила да би лакше узела то што им је потребно док муслимани проливају своју крв. Mono and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 takodje Al-kaida i Bin Laden su americka tvorevina, i onaj napad na trzni centar i pentagram- za to ti ne trebaju "antene" da bi provalio... Mono је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 cloudy, nemoj da se lazemo, znamo ko upravlja amerikom i koji im je cilj... a seti se i Kolumba kakav je to "covek" bio... povezi 2 i 2 i nadam se da ces razumeti o cemu se radi... Kolumba nisam poznavao tako da ne znam na sta mislis. A u teorije zavere jednostavno ne verujem. Kako mogu da shavtim ozbiljno ljude koji veruju da i USA i citav svet postoji samo sa jednim ciljem, "satiranje Srbije i Srpstva"... to nam je vazda bio nacin lecenja kompleksa nize vrednosti jer se osecamo mnogo vaznim kad verujemo da ceo svet ima samo jednu jedinu zelju a to je da unisti srbbe... a ta ideja nije cak ni smesna nego je zalosna i tuzna jer smo mi toliko mali i beznacajni da njih zabole uvo za nase teorije zavere... Zato ne verujem ni ove ovakve... Cim vidim da je najsnazniji argument za TZ tipa "to se vidi..." ili "... svima je jasno..." i meni odma postaje jasno i samo se nasmesim PS. A i simtpomaticno je da su teoreticari zavera po defaultu verujuci ljudi... mora da postoji neki gen koji osobe pravi lakovernim... pitacu Dokinsa пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 13, 2012 Пријави Подели Написано Мај 13, 2012 Расписивање локалних избора у БиХ без измјена Изборног закона у односу на Сребреницу први пут омогућава одржавање фер и демократских избора и у овој локалној заједници, изјавио је "Срни" предсједник Скупштине општине Сребреница Радомир Павловић. "Резултати избора више неће зависити од гласова у врећама који су стизали из разних крајева свијета и одлучивали ко ће имати власт у Сребреници, иако ти гласачи не живе нити намјеравају да живе у овој средини", рекао је Павловић. Он је подсјетио да је оваква одлука Централне изборне комисије била и очекивана, што су најавили и бројни амбасадори који су посјећивали Сребреницу. Павловић је указао на проблеме сребреничких Срба који живе у Србији јер годинама узалуд чекају обнову својих кућа и повратак на имања која су попаљена у рату. "Због једностраности донатора њихове куће још нису обновљене", тврди Павловић. Он наводи примјер мјесних заједница Ратковићи, Радошевићи и Крњићи одакле је у рату у Србију избјегло око 500 српских домаћинстава, а само тридесет их је до сада добило донације за обнову кућа и вратило се на своја имања. "Сребреници је потребан економски програм за развој и оживљавање привреде око кога ће се објединити све политичке партије јер би само то ријешило кризу, поправило економски положај грађана и политичке односе у овој средини", закључио је Павловић, који је и предсједник Општинског одбора СНСД. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Ti ćeš, sigurno, naći da su vjernicima najljući neprijatelji jevreji i mnogobošci; i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: "Mi smo kršćani", zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole. Kada slušaju ono što se objavljuje Poslaniku, vidiš kako im liju suze iz očiju jer znaju da je to Istina, pa govore: "Gospodaru naš, mi vjerujemo, pa upiši i nas među one koji su posvjedočili. Zašto da ne vjerujemo u Allaha i u Istinu koja nam dolazi, kada jedva čekamo da i nas Gospodar naš uvede s dobrim ljudima." I Allah će im, zbog onoga što govore, kao nagradu džennetske bašče dati, kroz koje će rijeke teći, u kojima će vječno boraviti; a to će biti nagrada za sve one koji dobra djela čine. A oni koji ne budu vjerovali i dokaze naše poricali biće stanovnici u Džehennemu. O vjernici, ne uskraćujte sebi lijepe stvari koje vam je Allah dozvolio, samo ne prelazite mjeru, jer Allah ne voli one koji pretjeruju. (Kur"an:5;82-87) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 9, 2012 Пријави Подели Написано Август 9, 2012 Gde je dokaz za ovu tvrdnju da monasima idu suze na oci i da slusajuci Kuran traze od Alaha da ih upise medju one koji su posvedocili? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ti ćeš, sigurno, naći da su vjernicima najljući neprijatelji jevreji i mnogobošci; Najljući neprijatelji muslimanima kroz historiju su ove dvije kategorijeljudi.Jevreji su bili najljući neprijatelji i Isusu, kojem su klopke pravili i spletkarili protiv njega.Bili su zajedno sa mnogobošcima i najljući neprijatelji Muhammedu.a.s.Muhammed a.s. je bio prisiljen da ratuje protiv njih i mnogobožaca. Danas mnogobošci otvoreno neprijateljuju protiv muslimana, a i sami jevreji.Podsječam vas da je Gaza najveći koncentracioni logor muslimana na svijetu. i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: "Mi smo kršćani", zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole. Ovdje Kuran potvrđuje da su nam kršćani najbliži i mi muslimani smo se uvijek veselili kroz historiju kada biste vi hriščani pobjeđivali mnogobošce. Međutim , koji hrišćani? To su oni koji su iskreni sljedbenici Isusa zato što je Isus pozivao u blagost i ljubav i oni su prepoznatljivi po tim osobinama. Kada slušaju ono što se objavljuje Poslaniku, vidiš kako im liju suze iz očiju jer znaju da je to Istina, pa govore: "Gospodaru naš, mi vjerujemo, pa upiši i nas među one koji su posvjedočili. Zašto da ne vjerujemo u Allaha i u Istinu koja nam dolazi, kada jedva čekamo da i nas Gospodar naš uvede s dobrim ljudima." Ovdje Kuran spominje skupinu krščana Etiopije koji su došli i slušali Muhammeda a.s. koji im je proučio nešto iz Kurana.Oni su duboko dirnuti onim što su čuli zaplakali, i povjerovali u ono što su čuli. Međutim kao što kaže jedan od islamskih učenjaka ovo se odnosi na svakog svečenika i monaha koji povjeruje u poslanstvo Muhammeda a.s. (Hvala allahu takvih je kroz historiju nemali broj) I Allah će im, zbog onoga što govore, kao nagradu džennetske bašče dati, kroz koje će rijeke teći, u kojima će vječno boraviti; a to će biti nagrada za sve one koji dobra djela čine. A oni koji ne budu vjerovali i dokaze naše poricali biće stanovnici u Džehennemu. O vjernici, ne uskraćujte sebi lijepe stvari koje vam je Allah dozvolio, samo ne prelazite mjeru, jer Allah ne voli one koji pretjeruju. (Kur"an:5;82-87) Ovo je jasno i ne treba komentarisati I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Citao sam da je u Islamu muzika haram, tj. greh. Da li to vazi za svaku vrstu muzike, koju muziku.... sta, kako i na sta se to odnosi ? Mislim da je muzika Boziji dar dat coveku ( koji kao i svaki drugi moze da se zloupotrebi ) i da nije sam po sebi greh. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Napisao si da pravi vjernik poštuje ženu..kako ju poštuje ako je po Ku'ranu dozvoljeno da je udara..ako nekoga tučeš onda ga ne poštuješ..što je s ženama u Afganistanu gdje je šerijat i zartvaraju ih jer su razgovarale na ulici s nekim tko im nije rod ili bile na ulici bez dozvole..to nije poštovanje, već diskriminiranje i omalovažavanje ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Napisao si da pravi vjernik poštuje ženu..kako ju poštuje ako je po Ku'ranu dozvoljeno da je udara..ako nekoga tučeš onda ga ne poštuješ..što je s ženama u Afganistanu gdje je šerijat i zartvaraju ih jer su razgovarale na ulici s nekim tko im nije rod ili bile na ulici bez dozvole..to nije poštovanje, već diskriminiranje i omalovažavanje Mirjam postupci ljudi su jedno a šerijat je drugo.to što su oni radili u Afganistanu Allahami nije islamski odnos prema ženi. Muškarci su često krkani i nažalost ne poštuju ni Boga a kako će poštovati ženu. Afganistan i talibani nisu primjer islama. Ono što sam ti naveo su hadisi Allahova poslanika.To je izvor šerijata a ljudski postupak može biti u skladu sa tim izvorom ili da je suprotan tom izvoru. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Oni se pozivaju na islam.. Dobro, ali u Ku'ranu piše upustva kako se ženu i gdje treba udarati ako je neposlušna..kavo je to poštovanje..jer po tome ispada da je žena nečije vlasništvo ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Oni se pozivaju na islam.. Dobro, ali u Ku'ranu piše upustva kako se ženu i gdje treba udarati ako je neposlušna..kavo je to poštovanje..jer po tome ispada da je žena nečije vlasništvo Mirjam postavit ću ti pitanje:kako bi ti reagovala kada bi zatekla muža u spavačoj sobi da sjedi sa konom? Ili oprosti kada bi muž bez opravdanog razloga izbjegavao svoje obaveze kao muža prema tebi(Oprosti na direktnosti u pitanju)? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука