Дејан Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Osmanlija,ima[ opomenu pred ban. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
osmanlija Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Османпашо, ако нећеш да покажеш мало поштовања према мјесту на коме пишеш, и не обратиш пажњу на свој ријечи како на овој теми тако и на осталима, могао би мало да прошеташ до islambosne, и останеш тамо Ne volim Islambosnu, isuviše su mi neproduhovljeni (doduše u odnosu na ovo ovdje, zlatni su...). Nisam ja sa islambosne. Svejedeno, ja sam ovdje naišao na krajnje nepoštovanje i bezobrazluk, sa druge strane ja se sve vrijeme trudim da prođe bez teških riječi, ali ako se neka seljačina neotesana ubaci sa spominjanjem satane ili slično, ja ipak moram da odgovorim. Aludiram na posto na koji sam u tom svojem odgovarao. Sve jedno, ja se izvinjavam i povlačim ovo za Nikolaja, do daljnjeg. Kasnije kada budem imao vremena da iznesem argumente, možda i ponovim optužbe, ali se za sada izvinjavam ovo u vezi fašizma, jer je riječ o vašem svecu. Što se kačavende tiče, dok ga ne proglasite za sveca, neka ostane moja prozivka o njegovom slobodnijem životu. Moj posljednji post sam inače greškom postavio u ovaj topic, ovo je bilo namijenjeno drugom topicu i potpuno je u kontextu ako je tamo, ali ovdje malo iskače iz priče. Izvinjavam se i zbog toga, moja nespretnost. Ispraviću. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Kako god,ostaje ti opomena. Baj d vej,ništa novo nisi rekao niti epohalno...sve već vidjeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Шта је ово јутрос, коју год тему отворим појави ми се Османлија и напада по Српским Свецима. Да ли сам ја на правом форуму? Османлија, полако смири мало своје мисли и пази шта пишеш о нашим светим! Ипак су они наши а ко је без гријеха нека се баци каменом.... Вама кад неко помене Мухамеда у било ком контексту, ви направите свјетски проблем. Без увреде, молим, само мало поштовања. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Dijalog upotrebom teških riječi nema smisla. Brate Osmanlija moj si brat po vjeri dao bih ti jedan savjet. Ovdje je bilo i hriščana koji su vrijeđali islam i islamska učenja međutim administracija ih je redovno kažnjavala.Iznijeti treba svoj stav to niko nikome ne može zabraniti ali ipak treba se radi sviju nas svoje mišljenje na neuvredljiv način kazivati. Mi smo muslimani i kod nas je pravilo da je najljepši dijalog onaj koji se vodi na najljepši način. Mi smo ovdje ambasadori naše vjere budimo to na najbolji način. Ako i naiđeš na neko podrugivanje to ide na obraz onoga ko to čini i znaj da to nije politika ovog sajta. Ne bih volio da te banuju. Meni je stalo kao muslimanu, tvom bratu da budeš ovdje i da zajedno ja i ti i brat Mono služimo našoj vjeri kao što oni služe svojoj. Tvoj brat Eniz Kozlić Euthyphro, Пајко and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Имам питање, тачније жељу Желим неки рецепт за праву баклаву или тулумбе Може и кадаиф Ајмо нешто, мирољубиво а укусно Желе Зека, Ignjatije and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Tvoj brat Eniz Kozlić I moj brat БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Имам питање, тачније жељу Желим неки рецепт за праву баклаву или тулумбе Може и кадаиф Ајмо нешто, мирољубиво а укусно Može ali de ti nama recept za srpski pasulj(bez dodataka onoga što mi muslimani ne jedemo) 301 Драшко је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Može ali de ti nama recept za srpski pasulj(bez dodataka onoga što mi muslimani ne jedemo) 301 Поента је да буде лука исто колико и пасуља. А што се укуса тиче, рецимо, може да се дода димњена риба и да не мож да верујеш колико је то добро!!! :cheesy2: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Može ali de ti nama recept za srpski pasulj(bez dodataka onoga što mi muslimani ne jedemo) 301 сад нам иде пос` па ћемо и ми без тога иначе не знам баш рецепт, најбитније је да се прокува у две воде, да не буде "млазног погона", и што рече Пајко лука треба доста потражи неког ко зна добар пребранац, ај видећу код таште па ти напишем пребранац је закон! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 сад нам иде пос` па ћемо и ми без тога иначе не знам баш рецепт, најбитније је да се прокува у две воде, да не буде "млазног погона", и што рече Пајко лука треба доста потражи неког ко зна добар пребранац, ај видећу код таште па ти напишем пребранац је закон! И на крају ставити две-три кесице чаја од нане да не буде ''громовник''-пасуљ. Драшко је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 За Ениза: Beli pasulj staviti u lonac, naliti hladnom vodom i kuvati do ključanja. Tada ga ocediti, naliti vrelom vodom i kuvati dok ne omekša, vodeći računa da se ne orekuva. Potom ga ocediti od vode. Očistiti crni luk i staviti ga u hladnu vodu da postoji desetak minuta. Zatim ga iseći na tanke kolutove. Jedan deo ulja zagrejati u šerpi i ispržiti crni luk da porumeni. Dodati malo mlevenog bibera, aleve paprike i so po ukusu. Tepsiju podmazati, pa na dno ravnomerno, staviti red pasulja. Preko njega staviti isprženog luka. Ovo ponoviti dok se ne utroši pasulj i luk. Svaki red luka zalivati preostalim ulem. Posledni red mora da bude pasulj. Odozgo staviti jedan list lorbera, dva čena belog luka i po želji jednu ljutu suvu papriku. Potom preko svega dobro zaliti uljem. Peći u zagreanoj rerni oko pola časa. Драшко је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 сад нам иде пос` па ћемо и ми без тога иначе не знам баш рецепт, најбитније је да се прокува у две воде, да не буде "млазног погона", и што рече Пајко лука треба доста потражи неког ко зна добар пребранац, ај видећу код таште па ти напишем пребранац је закон! Нагласи ташти да није за тебе рецепт, да не отрујеш брата Ениза из нехата... zuti car, bosanac and Драшко је реаговао/ла на ово 3 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 За Ениза: Zahvaljujem. Sutra ga pravimo. Po tom pasulju ste poznati. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 Расписивање локалних избора у БиХ без измјена Изборног закона у односу на Сребреницу први пут омогућава одржавање фер и демократских избора и у овој локалној заједници, изјавио је "Срни" предсједник Скупштине општине Сребреница Радомир Павловић. "Резултати избора више неће зависити од гласова у врећама који су стизали из разних крајева свијета и одлучивали ко ће имати власт у Сребреници, иако ти гласачи не живе нити намјеравају да живе у овој средини", рекао је Павловић. Он је подсјетио да је оваква одлука Централне изборне комисије била и очекивана, што су најавили и бројни амбасадори који су посјећивали Сребреницу. Павловић је указао на проблеме сребреничких Срба који живе у Србији јер годинама узалуд чекају обнову својих кућа и повратак на имања која су попаљена у рату. "Због једностраности донатора њихове куће још нису обновљене", тврди Павловић. Он наводи примјер мјесних заједница Ратковићи, Радошевићи и Крњићи одакле је у рату у Србију избјегло око 500 српских домаћинстава, а само тридесет их је до сада добило донације за обнову кућа и вратило се на своја имања. "Сребреници је потребан економски програм за развој и оживљавање привреде око кога ће се објединити све политичке партије јер би само то ријешило кризу, поправило економски положај грађана и политичке односе у овој средини", закључио је Павловић, који је и предсједник Општинског одбора СНСД. Ово сам првобитно креирао као посебну тему,док је било актуелно.Не знам зашто је убачено у ову тему. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука