Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

nemam curu , svakako da bih bio vjeran , znam sta znaci biti ostavljen , jos je sa mnom tezak slucaj nisam je bas ni poznavao dovoljno ali eto zavolio sam je tek posle 3 godine tj tek se sjetio joooj inace ja cekam sta bi sa tim dokazima , ja znamd a postoji Bog onda zasto uopste da mi dokazujes?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Ко се слаже да пребацимо друга Истину,да он боље пита за хришћанство шта га занима.Јер очито је то већи проблем,јер мање зна о хришћанству,него ми о Исламу.

Подели на овим сајтовима

nemam curu , svakako da bih bio vjeran , znam sta znaci biti ostavljen , jos je sa mnom tezak slucaj nisam je bas ni poznavao dovoljno ali eto zavolio sam je tek posle 3 godine tj tek se sjetio facenew22222222 inace ja cekam sta bi sa tim dokazima , ja znamd a postoji Bog onda zasto uopste da mi dokazujes?

Tri stvari:

1. ostao sam budan zbog tebe

2. nikad, ali baš nikada, ne prekidaj molitvu koja ti je upućena, ono što si mi upravo nabio na teret svojim licemjerjem da si se navodno spremio za milost, neću moći riješiti danima (teret je nastao na duhovnoj dimenziji)

3. nemam ti namjeru više pomagati jer si bio na korak do čuda i glatko si odbio milost za koju sam molio. Točke 1 i 2 obrazlažu zašto više nemam namjeru žrtvovati se za tebe

Tješi me što ćeš od večeras ipak biti druga osoba osjetiti ćeš to u tjednima koji nadolaze ali znaj da se netko žrtvovao zbog toga.

Čestitam, postati ćeš Kristov vojnik, frende...

Bog te blagoslovio još jednom i laku noć (Ps. ostavi se horoskopa)

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Leopolde, kakvi su ovo misticharski tripovi sa profitetskom neizvesnoscu ? facenew22222222

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

O Leopolde ,Leopolde , kako tako da pricas , da imas moc da prosvjetljujes ljude na daljine , mnogo sebi dajes za pravo . Laku noc , sve najbolje cujemo se sjutra.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

O Leopolde ,Leopolde , kako tako da pricas , da imas moc da prosvjetljujes ljude na daljine , mnogo sebi dajes za pravo . Laku noc , sve najbolje cujemo se sjutra.

Ja molim, ne prosvjetljujem. Onaj tko prosvjetljuje na molitve je onaj kome treba dati Slavu. Ja sam samo oruđe..

Pozdrav, Sandžaklijo.

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

molio bih te da odstupis od foruma 0110_hahaha svakako nemas nista pametno da kazes , samo Isus je Bog pa Bog , 0212_rolleyes ostavis e vise toga , evo jedna cinjenica ako Bog drzi univerzum na okupu , u njegovim ruakma su nase duse . kako to da je umro na zemlji i 3 dana smo bili bez Boga , i kasnije vaskrsnuo i opet kontradiktornost , u mnogim predajama stoji da Isus nikada za sebe nije rekao da je Bog , necemo o ovome , ima li sta pametnije

Ти мухамедов заборављаш...да:

Но.1

ово је ХРИШЋАНСКИ форум...и вређање Господа нашега Исуса Христа СИНА Божијег би требало бити кажњиво..

Но.2

НИ ЈЕДНУ СУРУ коју сам ти навео ниси објаснио

п.с

Сура 2

Wa Qālū Qulūbunā Ghulfun Bal La`anahumu Allāhu Bikufrihim Faqalīlāan Mā Yu'uminūna (Al-Baqarah: 88).

Wa Lammā Jā'ahum Kitābun Min `Indi Allāhi Muşaddiqun Limā Ma`ahum Wa Kānū Min Qablu Yastaftiĥūna `Alá Al-Ladhīna Kafarū Falammā Jā'ahum Mā `Arafū Kafarū Bihi Fala`natu Allāhi `Alá Al-Kāfirīna (Al-Baqarah: 89).

Bi'sa Mā Ashtaraw Bihi 'Anfusahum 'An Yakfurū Bimā 'Anzala Allāhu Baghyāan 'An Yunazzila Allāhu Min Fađlih `Alá Man Yashā'u Min `Ibādihi Fabā'ū Bighađabin `Alá Ghađabin Wa Lilkāfirīna `Adhābun Muhīnun (Al-Baqarah: 90).

Објасни ми силне клетве у овим ајетима?

Ја и даље чекам, чекам, чекам и чекам...као и моји постови на одговоре...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

AVE SERBIA: ово је ХРИШЋАНСКИ форум...и вређање Господа нашега Исуса Христа СИНА Божијег би требало бити кажњиво..

То је кажњиво и према исламу, Иса Пејгамбер је у исламу Пророк Судњег Дана, Кијамета пред којим ће се поклонити свако кољено. Иначе ако под тим мислиш непризнавање божанске природе Христове то вријеђањем није, у случају кад би то чинио хришћанин то би онда било херезом, јереси и вријеђањем - хулом. али како хришћаном није тако ми из икономије признајемо њихов монотеизам правоваљаним а њихова је ствар да ли ће Христа прихватити као Божијег Сина и Бога или неће а за то ће сносити сваки од њих појединачно и особно посљедице: ако га прихвате Богом и Божијим Сином онда Рај, Џенет, ако не и ако га не прихвате Богом и Божијим Сином онда једино Пакао, Џехенем!

Не исправљајте ме, пишем стилом којим они муслимани пишу о нама и који им је ваљда једино близак, разумљив и схватљив! Јел то сад јасно?! Није важно само причати већ говорити тако како би ти разумјели сви којима се обраћаш!

Подели на овим сајтовима

istina,nemoj,zivota ti da se ljutis,nisam ti ja nikakav fanatik,niti imam problem kad je neko musliman,poenta je dal' si covjek,il' ne...al' me nervira,brate,kad se neko pravi mnogo naivan,znaci ne kad jeste,nego kad se pravi...kad ti pomenes Hrista ja treba da cutim,a kad tebe neko pita za ''tvog'' Boga,onda ti kazes-ma pusti,ma 0205_whistling,ma ovo,ono,samo vjeruj,i tako...kapiras?!!! nisi spreman na dijalog,a i nemas dovoljno znanja za tako nesto...iskreno,ja ti o kuranu,pojma nemam,i nikad me nije privlacilo da ga citam,izmedju ostalog i zato sto samo vi frajeri odlazite u dzamiju,a zene su vam kuci i prave jufke...dakle,ako vec hoces da osporis Bibliju,moras donekle i da je poznajes,pa iskoristi priliku kad si vec ovdje i pitaj teologe da ti objasne ono sto ti je nejasno,jer se ti,iskljucivo,iz neznanja,sablaznjavas...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Nemojte da ga napadate,zna dosta povrsno o svojoj veri,a o nasoj da ne pricam.

Kao i svaki musliman ne razume da je Isus Bog.Ne razume kako Bog moze da bude u covecijem telu,a ovako kaze da je Allah svemocan.Kada je rekao za sv.Savu da slavimo kao Boga,verovatno je dosta lukavo pucao na Boziju Zapovest,da se klanjamo idolima.

Ja sam lepo rekao

Ко се слаже да пребацимо друга Истину,да он боље пита за хришћанство шта га занима.Јер очито је то већи проблем,јер мање зна о хришћанству,него ми о Исламу.

Jer on nije dao nikakav komentar na pisanja Ave-a,tako da je bolje da se malo edukuje,da vidi da li je Isus stvarno rekao da je Bog,kako se mi to molimo svecima i jos mnogo toga.

Подели на овим сајтовима

pokazali ste znanje koliko toliko , ja sam vam prvo govorio da se manemo tema razilka medju vjerom , vec da pricamo na duhovnom nivou, ocigledno je da vi ne shvatate Bibliju , jer da shvatate onda bi mnogo drugacje pricali , makar ne bi vrjedjali ostale vjere , a sto se tice toga dal je Biblija u pravu ili Kur'an , znace se na kraju . Biblija je za mene sveta Knjiga kao i Kur'an , kao i  Tora i Zebur , ja vjerujem u Boga kao stvoritelja , dobar sam covjek to je najbitnije , ne zamaram se puno pitanjima , samo se molim onako kako sam naucio . to koliko ja znam o religiji mozete samo da predpostavljate , i nije moj Bog , nego i vas , Bog je jedan , sto se tice Isusa postujem ga kao i sve poslanike , ali to da je on bio Bog , ne mogu da tvrdim ni da jeste ni da nije , prema mojim ucenjima , i trazenjem odgovora naisao sam na mnoge podatke da nikada za sebe tokom poslanstva nije rekao da je Bog , mozda grjesim , mozda svi mi grjesimo jer nismo bili tada dok je on zivio . nema istorijske cinjenice da je on zivio a ni da je razapet , naucnici to ne mogu da dokazu , zato postoji vjera koja nas uci da je zivio , i ja u to vjerujem , ali ne vidim nijedan dokaz da je bio Bog

Подели на овим сајтовима

sad ocekujem odgovor , ne zna on nista " u  zabludi je" , "pomognite mu" , nemojte da se pravite kao da ste najpametniji , da meni namecete svoju vjeru kao ispravnu , jer ja je vama ne namecem , vjera je jedna . zato se ostavite pametovanja , postujem vas i vas forum , postujte i vi mene.

Подели на овим сајтовима

istina,nemoj,zivota ti da se ljutis,nisam ti ja nikakav fanatik,niti imam problem kad je neko musliman,poenta je dal' si covjek,il' ne...al' me nervira,brate,kad se neko pravi mnogo naivan,znaci ne kad jeste,nego kad se pravi...kad ti pomenes Hrista ja treba da cutim,a kad tebe neko pita za ''tvog'' Boga,onda ti kazes-ma pusti,ma greengrin,ma ovo,ono,samo vjeruj,i tako...kapiras?!!! nisi spreman na dijalog,a i nemas dovoljno znanja za tako nesto...iskreno,ja ti o kuranu,pojma nemam,i nikad me nije privlacilo da ga citam,izmedju ostalog i zato sto samo vi frajeri odlazite u dzamiju,a zene su vam kuci i prave jufke...dakle,ako vec hoces da osporis Bibliju,moras donekle i da je poznajes,pa iskoristi priliku kad si vec ovdje i pitaj teologe da ti objasne ono sto ti je nejasno,jer se ti,iskljucivo,iz neznanja,sablaznjavas...

odgovorio sam na svako pitanje , zapamti Bog je jedan isti za sve , a inace odakle tebi da zene ne idu u dzamiju?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...