Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Е стварно извини....ел праве код вас а ч а к питу ? greengrin... ако даш рецепат eheeeej Мого је јутрос бар мени да одговори winter.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />,трудила сам се није било неко тешко питање Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 prvi put cujem za to , ne znam da li prave , izvini sto nisam prije odgovorio RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Istina je samo jedna, Poslao sam ti jednu poruku gore u tvojim privatnim. Pogledaj. greengrin Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 odgovorio sam na nju , RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Pitanje za Istinu, - U Kuranu ne piše kako je prorok Ilija okončao ovozemaljski život (ili ja nisam pažljivo čitao), gde to može da se vidi (pročita)? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Dva vezana pitanja: da li u Islamu postoje sveci (kao što ima kod nas u Krščanstvu) i da li postoji dan u godini kada se sjećate nekog sveca (kao što je u Katoličkoj crkvi svake godine 04.10. dan Svetog Franje (osnivač Franjevaca, veliki mistik naše crkve) ili dan svetog Patrika 17.03. (Katolički misionar, nebeski zaštitnik republike Irske). Nisam čuo da kod vas postoje sveci pa zato i pitam. Hvala, Allah te blagoslovio. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Hvala i tebi na pitanju , mi muslimani slavimo samo jedan praznik 2 puta u toku godine to je Bajram , ima Kurban bajram i Ramazanski bajram , tada se klanjaju posebni namazi , u Islamu nema svetaca , bogorodica i td , samo Bog i Poslanici , nevidljivi svijet , i ono sto je za nas gajb(nepoznato) mi o tome ne pricamo , kao sto znate u Islamu nema slika , samo slova kaligrafski ukrasena i ornamentne gradjevine . ako te jos sta zanima pitaj RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 evo koga zanima - RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Поздрав Истина је само једна Извињавам се ако је одговорено,али ја не нађох одговор на моје питањце Како ислам гледа на освету? Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Islam ne dozvoljava osvetu , bar meni drugacije nije poznato , sve do sada sto sam proucavao , nisam naisao da igdje pise da je osveta dozvoljena RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Добро,није дозвољена,а да ли је забрањена? У хришћанству освета је велики грех. Који су највећи греси у исламу? А које су највеће врлине? Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Pitanje za Istinu, - U Kuranu ne piše kako je prorok Ilija okončao ovozemaljski život (ili ja nisam pažljivo čitao), gde to može da se vidi (pročita)? .mislise. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 samo Bog i Poslanici , nevidljivi svijet , i ono sto je za nas gajb(nepoznato) mi o tome ne pricamo Poslanici si napisao u množini. Da li uz Muhameda a.s. ima još poslanika (ili vjerojatno misliš na poslanike prije njega koji su navedeni u Kur'anu?) A to u vezi nevidljivoga svijeta, možeš li mi ukratko napisati malo o tome. Hvala ti. I nemoj misliti da te provociram, želim znati jer iako sam pročitao Kur'an ne mogu dokučiti dimenziju duhovnog svijeta Islama pogotovo sada kad si rekao da ni vi sami ne pričate o nepoznatom. Da li itko pokušava proniknuti u taj gajb ili je to zabranjeno? Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 prvo da odgovorim na zadnju poruku - Jedna je stvar vjerovati u gajb (nevidljivi svijet) u svim vjerama drugo je dokazati da postoji , to je sto ti kazes proniknuti u skriveni svijet , da neko zaista dokaze da svijet postoji , onda vjera ne bi bila potrebna , vec bi vjera tada postala za cijeli svijet istina , ne bi bilo ateista , a druga stvar Kur'an kao i Biblija se tesko mogu razumjeti u potpunosti , svakako ima jedan ajet “O druzine dzina i ljudi, ako mozete da preko granica nebesa i Zemlje prodrete, prodrite, moci cete prodrijeti jedino uz veliku moc.” (Er-Rahman, 33) , zamisli sad ima ljudi uopste ne vjeruju u Boga , ja i ti tj svi mi ovde samo raspravljamo koja je Bozija rijec Kur'an ili Biblija , smatram obje jer tako pise u Kur'anu , a zamisli ateisti kad pomenes andjele i djavola , reci ce ti vjerujes u bajke , e isto tako covjek nema znanje da predje granicu :nebesa i zemlje" tj granicu naseg svijeta i predje u duhovni , samo smatram da nas snovi mogu odvesti tamo , i da zapravo u snu prelazimo u druge dimenzije , to je neko moje misljenje . sto se tice mnozine Poslanika , to su Isus (Isa a.s) , Mojsije (Musa a.s) , Ibrahim a.s , Nuh a.s (Noje) , Muhammed a.s . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука