Александар Милојков Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Има и овде понешто: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm#duhovnouzdizanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Дадох ти. Али ево опет: http://www.verujem.org/savremeni_podviznici/index.htm Ovo o ljubavi ima finih misli! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Дадох ти. Али ево опет: http://www.verujem.org/savremeni_podviznici/index.htm Ovo o ljubavi ima finih misli! Ту је само мали део. Те литератутуре има пуно. Старци су заиста чудо Божије. Када њих упознате просто не можете више да сумњате у Бога. Има их са разним даровима, али сви су пуни божанске љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Како изгледа Богослужење (или како се већ каже у исламу, је не знам) у џамији? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Како изгледа Богослужење (или како се већ каже у исламу, је не знам) у џамији? sama molitva je jako jednostavna.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE CLANOVE FORUMA DA CE SE U PONEDELJAK U 20H U DVORISTU BARJAKLI DZAMIJE ODRZATI VECE HADISA.dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE CLANOVE FORUMA DA CE SE U PONEDELJAK U 20H U DVORISTU BARJAKLI DZAMIJE ODRZATI VECE HADISA.dada Па кад је муфтија Јусуфспахић могао да у Саборној цркви присуствује Литургији и устоличењу Патријарха, што ми не би могли "вечеру Хадиса". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE CLANOVE FORUMA DA CE SE U PONEDELJAK U 20H U DVORISTU BARJAKLI DZAMIJE ODRZATI VECE HADISA.greengrin hvala на позиву. klapklap Дуго време сам размишљао да одем до џамије, јер сам тражио превод Курана, на славији је био 1500 дин. а налетео сам и на један антиквитет од 4000 евра greengrin.... Е ја сам га у међувремену добио на поклон, па тако и нисам отишао до џамије. Наравно да за ово није никога брига, али сам то хтео да поделим са вама stadaradim ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE CLANOVE FORUMA DA CE SE U PONEDELJAK U 20H U DVORISTU BARJAKLI DZAMIJE ODRZATI VECE HADISA.greengrin hvala на позиву. klapklap Дуго време сам размишљао да одем до џамије, јер сам тражио превод Курана, на славији је био 1500 дин. а налетео сам и на један антиквитет од 4000 евра greengrin.... Е ја сам га у међувремену добио на поклон, па тако и нисам отишао до џамије. Наравно да за ово није никога брига, али сам то хтео да поделим са вама stadaradim odlicno...ako ti treba pojasnjenje,pitaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE CLANOVE FORUMA DA CE SE U PONEDELJAK U 20H U DVORISTU BARJAKLI DZAMIJE ODRZATI VECE HADISA.greengrin hvala на позиву. klapklap Дуго време сам размишљао да одем до џамије, јер сам тражио превод Курана, на славији је био 1500 дин. а налетео сам и на један антиквитет од 4000 евра greengrin.... Е ја сам га у међувремену добио на поклон, па тако и нисам отишао до џамије. Наравно да за ово није никога брига, али сам то хтео да поделим са вама stadaradim odlicno...ako ti treba pojasnjenje,pitaj. Па зар не видиш да сам са питањима досадан.... досадан ко тесне гаће smej.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE CLANOVE FORUMA DA CE SE U PONEDELJAK U 20H U DVORISTU BARJAKLI DZAMIJE ODRZATI VECE HADISA.greengrin hvala на позиву. klapklap Дуго време сам размишљао да одем до џамије, јер сам тражио превод Курана, на славији је био 1500 дин. а налетео сам и на један антиквитет од 4000 евра greengrin.... Е ја сам га у међувремену добио на поклон, па тако и нисам отишао до џамије. Наравно да за ово није никога брига, али сам то хтео да поделим са вама stadaradim odlicno...ako ti treba pojasnjenje,pitaj. Па зар не видиш да сам са питањима досадан.... досадан ко тесне гаће smej.gif to je dobro... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Прочитао сам га једном... али мислим да то ипак треба са се студира онако лагано сваки дан по мало... као што радим и са библијом...Али сам тренутно у великој гужви па и не стижем баш... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Прочитао сам га једном... али мислим да то ипак треба са се студира онако лагано сваки дан по мало... као што радим и са библијом...Али сам тренутно у великој гужви па и не стижем баш...samo ti citaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Прочитао сам га једном... али мислим да то ипак треба са се студира онако лагано сваки дан по мало... као што радим и са библијом...Али сам тренутно у великој гужви па и не стижем баш...samo ti citaj... Некако највећи утисак ми је оставила сура, мислим са се зове време, почиње овако "Тако ми времена, човек заиста губи, осим..."... не знам напамет. Ево је, 103. Al-'Asr - Vrijeme Mekka - 3 ajeta Bismillahi rrahmani rrahim U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Tako mi vremena - čovjek, doista, gubi, samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine, i koji jedni drugima istinu preporučuju i koji jedni drugima preporučuju strpljenje. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 VECE HADISA ZAKAZANO ZA PONEDELJAK,POMERENO JE ZA UTORAK U 20h... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука