Баба Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Модератори форума :cheesy2: одобравају буречне осмине или осмине бурека (када није пост). Дефинитивно :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Вако: SMF BUREK Опростите због спамовања овде предивне теме :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 А посан бурек? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 А посан бурек?Ја сам чуо да нема посног бурека, то је само фора продаваца. Сви су са мас'. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Модератори форума :cheesy2: одобравају буречне осмине или осмине бурека (када није пост). Дефинитивно :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 А посан бурек?Ја сам чуо да нема посног бурека, то је само фора продаваца. Сви су са мас'.јес вала,сви мажу тепсију са свињску маст Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 А посан бурек?Ја сам чуо да нема посног бурека, то је само фора продаваца. Сви су са мас'.јес вала,сви мажу тепсију са свињску маст :cheesy2: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 А посан бурек?Ја сам чуо да нема посног бурека, то је само фора продаваца. Сви су са мас'.јес вала,сви мажу тепсију са свињску маст :cheesy2:Опростиће нам Бог и ја једем тај "посан" бурек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Јел сам ја ову тему направио због бурека? :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Значи, лажне оптужбе? :0104cheesy: Подржавамо, само, осмине бурека... 245245245 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Јел сам ја ову тему направио због бурека? 0102_laughИх као да ниси навикао да се код нас све теме спамују :0104cheesy:Него,ко воли баклаве? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Јел сам ја ову тему направио због бурека? 0102_laughНего,ко воли баклаве? Ја их не волим, зато ево, за тебе, мало добријех баклава за појести. Наравно, поснијех баклава. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Јел сам ја ову тему направио због бурека? 0102_laughИх као да ниси навикао да се код нас све теме спамују :0104cheesy: Ма, није могуће то...можда ти се, само, причинило. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Модератори форума 0102_laugh одобравају буречне осмине или осмине бурека (када није пост). Дефинитивно :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Како не волиш баклавице,сад си ме разочарао. :0104cheesy: Него какав ћеш да прођеш на крају,ако није тајна? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука