Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Значи, лажне оптужбе? 0102_laugh Подржавамо, само, осмине бурека... 245245245 Видиш да и не знамо шта су те осмине... но, мора људи нешто да пишу, шта ће... Колико смо заинтересовани за осмине показује и ова тема. :0104cheesy: Молим две осмине са зељем. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Жељко, не спамуј ми тему, јер ћеш попити бан! :0104cheesy: Шалим се... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Како не волиш баклавице,сад си ме разочарао. :0104cheesy: Ма, пуно је то слатко, не ваља ништа. Свака част онима, који могу то да једу. 0102_laugh Ја волим да једем кремпите, уз лимунаду. Него какав ћеш да прођеш на крају,ако није тајна? Мислиш, на школу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Једна кремпита (посна) за оца Ивана: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..., ЈА ПОООООСТИМ ! 291291291 МИ СВЕШТЕНИЦИ ИЗ ПОСЕБНОГ ОДЕЉЕЊА ЗА САХХХРАНЕ ИНАМО ПОСЕБАН ПОСТ ! 0409_feel ПА ЗАР И ЗА СВЕТОГ ПАНТЕЛИЈУ?! Хопа цупа algabacaju ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..., ЈА ПОООООСТИМ ! 291291291 МИ СВЕШТЕНИЦИ ИЗ ПОСЕБНОГ ОДЕЉЕЊА ЗА САХХХРАНЕ ИНАМО ПОСЕБАН ПОСТ ! 0409_feel ПА ЗАР И ЗА СВЕТОГ ПАНТЕЛИЈУ?! Хопа цупа algabacaju ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Како не волиш баклавице,сад си ме разочарао. 0409_feel Ма, пуно је то слатко, не ваља ништа. Свака част онима, који могу то да једу. Ја волим да једем кремпите, уз лимунаду. А па нису ни кремприте лоше. algabacaju Него какав ћеш да прођеш на крају,ако није тајна? Мислиш, на школу? Yep... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ТООООО БРАЛЕ ! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Yep... Па...овај, ја сам у првој години био одличан, а сада...па...дошли стручни предмети...и...овај...треба да поправим кеца из електронике...и ако поправим...бићу добар. 0409_feel algabacaju Ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ТООООО БРАЛЕ ! algabacaju 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ТООООО БРАЛЕ ! algabacaju 0409_feel СПАСИ БОГ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Yep... Па...овај, ја сам у првој години био одличан, а сада...па...дошли стручни предмети...и...овај...треба да поправим кеца из електронике...и ако поправим...бићу добар. 0409_feel algabacaju Ти? Чекај,ти си друга година?Ја прва.Иначе бићу 4,2. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Yep... Па...овај, ја сам у првој години био одличан, а сада...па...дошли стручни предмети...и...овај...треба да поправим кеца из електронике...и ако поправим...бићу добар. 0409_feel algabacaju Ти? Чекај,ти си друга година?Ја прва.Иначе бићу 4,2. Да...друга сам година. Штреберу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Yep... Па...овај, ја сам у првој години био одличан, а сада...па...дошли стручни предмети...и...овај...треба да поправим кеца из електронике...и ако поправим...бићу добар. 4chsmu1 algabacaju Ти? Чекај,ти си друга година?Ја прва. Иначе бићу 4,2. Да...друга сам година. Штреберу! bleh САМО ПОЛАКО И НАТАНАНЕ УЗ 0409_feel И 4chsmu1 , А ДА ЗАБОРАВИ И ОВО :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Yep... Па...овај, ја сам у првој години био одличан, а сада...па...дошли стручни предмети...и...овај...треба да поправим кеца из електронике...и ако поправим...бићу добар. 0409_feel Ти? Чекај,ти си друга година?Ја прва.Иначе бићу 4,2. Да...друга сам година. Штреберу! :cheesy2: Види ко ми каже,ти си био бољи од мене у првој.Дакле:ШТРЕБЕРЧИНО. algabacaju Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука