Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ...А ДА ЗАБОРАВИ И ОВО algabacaju Да није било тога - https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5825.msg173669.html#new Не бих поправио прво полугодиште. 0409_feel Мада, сада ћу мање висити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Види ко ми каже,ти си био бољи од мене у првој.Дакле:ШТРЕБЕРЧИНО. algabacaju Јел си уписао гимназију или ТШ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ...А ДА ЗАБОРАВИ И ОВО 0409_feel Да није било тога - https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5825.msg173669.html#new Не бих поправио прво полугодиште. :cheesy2: Мада, сада ћу мање висити... algabacaju ЖИВ МИ БИО ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Види ко ми каже,ти си био бољи од мене у првој.Дакле:ШТРЕБЕРЧИНО. algabacaju Јел си гимназија или ТШ? Gimnazija. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Види ко ми каже,ти си био бољи од мене у првој.Дакле:ШТРЕБЕРЧИНО. sHa_sarcasticlol Јел си гимназија или ТШ? Gimnazija. Што цитира мој пост са грешком? Гимназија је складиште штребера. bleh Ти би у ТШ био вуковац. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Види ко ми каже,ти си био бољи од мене у првој.Дакле:ШТРЕБЕРЧИНО. sHa_sarcasticlol Јел си гимназија или ТШ? Gimnazija.Ма,какав вуковац кад у првом основне нисам био одличан.Што цитира мој пост са грешком? Гимназија је складиште штребера. bleh Ти би у ТШ био вуковац. 0202_238 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ...А ДА ЗАБОРАВИ И ОВО 0202_238 Да није било тога - https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5825.msg173669.html#new Не бих поправио прво полугодиште. 0110_hahaha Мада, сада ћу мање висити... bleh ЖИВ МИ БИО ! Такође... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ма,какав вуковац кад у првом основне нисам био одличан. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 а која је то школа ТШ ? ТЕОРИЈСКО-ШТРЕБЕРСКА sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 а која је то школа ТШ ? ТЕОРИЈСКО-ШТРЕБЕРСКА sHa_sarcasticlol Техничка школа, ту имаш разне занате. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Отац Иван баш воли да премешта теме.Цвеле,твоја тема на крају заврши у Recycle bin.Беше су ту оне пропале теме? sHa_sarcasticlol Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Тачно , ето нисам се одмах сетио за значење ТШ , а за ТЕОР.-ШТРЕБ. наравно ШАЛИО САМ СЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Отац Иван баш воли да премешта теме.Цвеле,твоја тема на крају заврши у Recycle bin.Беше су ту оне пропале теме? Није му се свидела кремпита. sHa_sarcasticlol Шалим се, пратим ја, путању моје теме...само пратим. 0202_238 bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Тачно , ето нисам се одмах сетио за значење ТШ , а за ТЕОР.-ШТРЕБ. наравно ШАЛИО САМ СЕ Ја сам мислио да си био озбиљан. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ма,какав вуковац кад у првом основне нисам био одличан. sHa_sarcasticlol Шта ћеш кад ме мрзела разредна. 0202_238А ја уствари учио највише од свих. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука