Jump to content

Dusty#funk#soul#jazzy#ђуска#PARTYmusic

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 часа, Vladan :::. рече

нисам ни знао за ову песму и да ју је узео ем си хамер као подлогу за свој хит... 7896634

Углавно ћеш у реп музици наћи семплове ознатих фанк и соул песама. Такође и семполове чеза и блуза. Реп, као део хип хоп је био јако једноставан из више разлога. Црниц воле ритам, само бубањ. Тоје просто генетика. А друга ствар нису имали пара за инструменте и једино чиме су распологали су биле плоче које су могли да "скречују", руке којима би ударали у нешто...мало касније се дошло до ритам машина. Наравно бит бокс је већ озбиљан дар, када својим устима удараш ритам бубња.

Мало модернијег соул звука. Енџи Стоун је имала сјајно сарадњу са покојним Гуруом из групе Генг Стар у песми Keep your worries. То је изашло на Гуруовом албуму Jazzmataz, мислим да је на вол.2. Има 4 дела тај албум и можда је најбољи пример из кога се види колико утицаја соула и џеза има ту.  

Подели на овим сајтовима

Ево нешто са југа. Кратко као љута папричица, али пржи. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Кад смо код Дина, мени се ова највише свиђа, као и Наталина обрада. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс @Снежана @БанеЛ тема је само за веселе мелодије, али прогледаћу кроз прсте овај пут ;) чил аут изгледа...

Нмвзе отплесаћемо :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Вилер Текс рече

Углавно ћеш у реп музици наћи семплове ознатих фанк и соул песама. Такође и семполове чеза и блуза. Реп, као део хип хоп је био јако једноставан из више разлога. Црниц воле ритам, само бубањ. Тоје просто генетика. А друга ствар нису имали пара за инструменте и једино чиме су распологали су биле плоче које су могли да "скречују", руке којима би ударали у нешто...мало касније се дошло до ритам машина. Наравно бит бокс је већ озбиљан дар, када својим устима удараш ритам бубња.

Мало модернијег соул звука. Енџи Стоун је имала сјајно сарадњу са покојним Гуруом из групе Генг Стар у песми Keep your worries. То је изашло на Гуруовом албуму Jazzmataz, мислим да је на вол.2. Има 4 дела тај албум и можда је најбољи пример из кога се види колико утицаја соула и џеза има ту.  

Ово прво што си писао знам али ово друго све први пут чујем :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...