Vladan :::. Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 пре 19 минута, Milica Bajic рече нисам ни знао за ову песму и да ју је узео ем си хамер као подлогу за свој хит... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 2, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2018 On 1.10.2018. at 21:31, Milica Bajic рече Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 пре 8 часа, Vladan :::. рече нисам ни знао за ову песму и да ју је узео ем си хамер као подлогу за свој хит... Углавно ћеш у реп музици наћи семплове ознатих фанк и соул песама. Такође и семполове чеза и блуза. Реп, као део хип хоп је био јако једноставан из више разлога. Црниц воле ритам, само бубањ. Тоје просто генетика. А друга ствар нису имали пара за инструменте и једино чиме су распологали су биле плоче које су могли да "скречују", руке којима би ударали у нешто...мало касније се дошло до ритам машина. Наравно бит бокс је већ озбиљан дар, када својим устима удараш ритам бубња. Мало модернијег соул звука. Енџи Стоун је имала сјајно сарадњу са покојним Гуруом из групе Генг Стар у песми Keep your worries. То је изашло на Гуруовом албуму Jazzmataz, мислим да је на вол.2. Има 4 дела тај албум и можда је најбољи пример из кога се види колико утицаја соула и џеза има ту. Vladan :::. and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 @Снежана а мени кад споменеш Дина одмах дође феноменална Вилер Текс and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Ево нешто са југа. Кратко као љута папричица, али пржи. Milica Bajic and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Кад смо код Дина, мени се ова највише свиђа, као и Наталина обрада. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 @Вилер Текс @Снежана @БанеЛ тема је само за веселе мелодије, али прогледаћу кроз прсте овај пут чил аут изгледа... Нмвзе отплесаћемо БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 пре 5 часа, Вилер Текс рече Углавно ћеш у реп музици наћи семплове ознатих фанк и соул песама. Такође и семполове чеза и блуза. Реп, као део хип хоп је био јако једноставан из више разлога. Црниц воле ритам, само бубањ. Тоје просто генетика. А друга ствар нису имали пара за инструменте и једино чиме су распологали су биле плоче које су могли да "скречују", руке којима би ударали у нешто...мало касније се дошло до ритам машина. Наравно бит бокс је већ озбиљан дар, када својим устима удараш ритам бубња. Мало модернијег соул звука. Енџи Стоун је имала сјајно сарадњу са покојним Гуруом из групе Генг Стар у песми Keep your worries. То је изашло на Гуруовом албуму Jazzmataz, мислим да је на вол.2. Има 4 дела тај албум и можда је најбољи пример из кога се види колико утицаја соула и џеза има ту. Ово прво што си писао знам али ово друго све први пут чујем Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 пре 4 часа, Vladan :::. рече Ово прво што си писао знам али ово друго све први пут чујем Па опет бежи са часова Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 @Milica Bajic МиЛце, у називу тема стоји соул. Не мере соул бити фанки и брз ко фанк. Соул је соул Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Може 'вако нешто? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 @Вилер Текс mslila sam na ovako nešto...šteta što sam se uzdala u to da ljudi čitaju prvi post... БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 @БанеЛ Наравски, све док можемо да џускамо БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 ево и за ђускање а супер ми је њен глас у овој песми (мада и иначе)... БанеЛ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука