šangaj Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Још један савет за будуће студенте... Једите кад има а не кад сте гладни... јер биће тренутака када сте гладни а нема ништа за јело.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Још један савет за будуће студенте... Једите кад има а не кад сте гладни... јер биће тренутака када сте гладни а нема ништа за јело.... jel ima menze u okviru fakulteta???? (znam da ima internat, pa racunam ima i ovog) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 примљенна.... идем на "одмор"... 8086.gif klapklap Браво!!!Са срећом! 0102_laugh 0110_hahaha bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Још један савет за будуће студенте... Једите кад има а не кад сте гладни... јер биће тренутака када сте гладни а нема ништа за јело.... jel ima menze u okviru fakulteta???? (znam da ima internat, pa racunam ima i ovog) Ту је близу студентски дом Карабурма... а на пар станица је и Лола.... е сад не знам да ли на самом факултету има менза... то питај некога ко је студирао Богословију... мене можеш да питаш за добре кафане око Вука stadaradim ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 tenk ju sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Zamolio bih bivse i sadasnje studente da pruze savete nama novajlijama koji prvi put krecemo na predavanja u okotobru. 0110_hahaha “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Данас се свако може уписати.... Некада ниси могао прићи без Епископског благослова.. Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Данас се свако може уписати.... Некада ниси могао прићи без Епископског благослова.. I dalje ne mozes da izadjes na prijemni ispit bez blagoslova od Episkopa. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Данас се свако може уписати.... Некада ниси могао прићи без Епископског благослова.. I ti si upisao? Данас се свако може уписати.... Некада ниси могао прићи без Епископског благослова.. I dalje ne mozes da izadjes na prijemni ispit bez blagoslova od Episkopa. Tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 примљенна.... идем на "одмор"... 8086.gif klapklap smej.gif Браво!!!Са срећом! smej.gif smej.gif 0442_feel Hvala smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Zamolio bih bivse i sadasnje studente da pruze savete nama novajlijama koji prvi put krecemo na predavanja u okotobru. smej.gif smej.gif Opsti ili prakticni smjer? Vidimo se smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Zamolio bih bivse i sadasnje studente da pruze savete nama novajlijama koji prvi put krecemo na predavanja u okotobru. 0110_hahaha Opsti ili prakticni smjer? Vidimo se 0110_hahaha Opsti smer. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Данас се свако може уписати.... Некада ниси могао прићи без Епископског благослова.. I ti si upisao? Нисам јер сам имао Благослов тек када завршим Архитектуру...а онда сам се оженио и нисам више имао када...Морам да зарађујем за лебац! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Данас се свако може уписати.... Некада ниси могао прићи без Епископског благослова.. Ни данас се нико не може уписати на ПБФ без благослова свог епископа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Ни данас се нико не може уписати на ПБФ без благослова свог епископа.Добро..мада има примера да на препоруку локалног свештеника без разговора добију Благослов...А мени су испитали корене 8 кољена уназад...и узели ДНК-а.. Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука