Тавита Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 DAvno sam donjela odluku zasto greengrin I naravno da prije odluke , postavim pitanje.. normalan tok.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 he he UPISUJEM BOGOSLOVSKI FAKULTET........... sad smo kolege 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 0110_hahaha ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 I kako ti se cini? Kakav je bio prijemni? Pricaj! 0110_hahaha Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 test opste kulture nije bio tezak, pitanja su bila bezveze 0110_hahaha, a bogoslovlje, tu je bilo od svega pomalo, sabori, istorijske knjige starog zaveta, neki grcki pojmovi, pitanja vezana za bitne godine (kada je proglasena srpska patrijarsija itd), navedi 2 hristoloske jeresi, sta se slavi na spasovdan, preobrazenje, sta je pentikostar (sto nikako da upamtim 0110_hahaha), o kome se govori u Prologu Jovanovog evandjelja......... itd..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 e sad ako neko moze da mi kaze u vezi internata na bogoslovskom...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 E pa lepo. Sad cu i ja polako da se spremam. Pa se mozda vidimo sledece godine ekstra Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Sta si koristio od literature za pripreme? Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Срећно вам током студирања winter ekstra ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Sta si koristio od literature za pripreme? Користе се 4 књиге од Томаса Хопка. Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Da li znas kako mogu da ih nabavim? Ovde kod mene verovatno mogu naci jedino u crkvenoj biblioteci ali biblioteka radi 1-2 puta sedmicno i to radi oko 2 sata tako da ne mogu lepo da citam na miru koliko ja hocu. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 hvala veco.... ekstra ja sam hopka narucio..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 A mozes li mi reci odakle? ekstra Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 A mozes li mi reci odakle? ekstra Zar nema u fakultetskoj knjizari? Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Pa nisam gledao. Onda moram ici u Beograd nekad do fakulteta pa da vidim... Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука