Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

О запослењу нико и не мисли, то је прошлост :))) Сада има смисла студирати само оно што волиш, уколико можеш.

• Волим 1

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Oд прилике до прилике око 80 с тим што тај број последњих година тежи ка повећању (као и на другим факултетима).

Па тако сам и мислио, тако је реално... Ок значи да се загреје столица што боље... Хвала

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pomaze Bog svima, novi sam na forumu, ali vas pratim duze vreme. Ove godine zelim da pokusam da upisem Bogoslovski, od papira mi jos samo nedostaje lekarski, ali cu i to zavrsiti za par dana. Zanima me kakva ce biti konkurecija za upis ove godine i sta mislite o novim studijskim programima? Hvala. :)

Подели на овим сајтовима

Ако неко зна некаква питања или неке тестове из општег богословља, нека пошаље. Хоћу да проверим знање,пред пријемни. Молим вас, унапред хвала!!!

Подели на овим сајтовима

Ако неко зна некаква питања или неке тестове из општег богословља, нека пошаље. Хоћу да проверим знање,пред пријемни. Молим вас, унапред хвала!!!

Брате имаш н овом форуму питањ која су била на претходним тестовима,а имаш и на сајту тест из 2010год...

Подели на овим сајтовима

Брате имаш н овом форуму питањ која су била на претходним тестовима,а имаш и на сајту тест из 2010год...

Хвала брате, али ја сам све то пронашао, него сам мислио нешто ново ако има, али у реду је... Хвала још једном

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...