Панарет Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 О запослењу нико и не мисли, то је прошлост Сада има смисла студирати само оно што волиш, уколико можеш. Anđela је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 @@Anđela, Хвала Anđela је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Зар и ти, сине Таисо? Па добро, макар ћеш нам доћи у Бг. Bilo je logicno, zar ne? Genetika, ljubav i to. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anđela Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Sve zavisi sta je kome prioritet.. Mozda je to nezrelo i neracionalno ali ipak mislim da na kraju treba poslusati sebe i upisati ono sto volis. Pa snositi posledice svog izbora kakve god da su. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Bilo je logicno, zar ne? Genetika, ljubav i to. Па јесте, није да није. Добро, немој после рећи да те нисам упозорио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Па јесте, није да није. Добро, немој после рећи да те нисам упозорио Vec sam dobila i lekciju i blagoslov. Videcemo kako ce biti, mada, dok je meni njega-nema zime. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 dok je meni njega-nema zime. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Беочанин Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Oд прилике до прилике око 80 с тим што тај број последњих година тежи ка повећању (као и на другим факултетима). Па тако сам и мислио, тако је реално... Ок значи да се загреје столица што боље... Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Imam jedno pitanje,u vezi ove teme.Moj drug je zavrsio 3-godisnji smer u tehnickoj skoli.On bi hteo da upise bogoslovni fakultet.Pa da li bi on mogao da upise fakultet kad zavrsi 4 godinu (tj.polaganje razlike predmeta)?Unapred hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Imam jedno pitanje,u vezi ove teme.Moj drug je zavrsio 3-godisnji smer u tehnickoj skoli.On bi hteo da upise bogoslovni fakultet.Pa da li bi on mogao da upise fakultet kad zavrsi 4 godinu (tj.polaganje razlike predmeta)?Unapred hvala! Да. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Pomaze Bog svima, novi sam na forumu, ali vas pratim duze vreme. Ove godine zelim da pokusam da upisem Bogoslovski, od papira mi jos samo nedostaje lekarski, ali cu i to zavrsiti za par dana. Zanima me kakva ce biti konkurecija za upis ove godine i sta mislite o novim studijskim programima? Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Беочанин Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Ако неко зна некаква питања или неке тестове из општег богословља, нека пошаље. Хоћу да проверим знање,пред пријемни. Молим вас, унапред хвала!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 Ако неко зна некаква питања или неке тестове из општег богословља, нека пошаље. Хоћу да проверим знање,пред пријемни. Молим вас, унапред хвала!!! Брате имаш н овом форуму питањ која су била на претходним тестовима,а имаш и на сајту тест из 2010год... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Беочанин Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Брате имаш н овом форуму питањ која су била на претходним тестовима,а имаш и на сајту тест из 2010год... Хвала брате, али ја сам све то пронашао, него сам мислио нешто ново ако има, али у реду је... Хвала још једном Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Беочанин Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Још једно питање: зна ли неко да ли је на Богословском факултету одложен пријемни испит за недељу дана, као и на другим факултетима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука