Jump to content

Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem  bleh

Ма грдан ти брат  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />  4chsmu1

bandit confused1 bleh

Dobar je Aquilio vidjećeš  dada 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 137
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem  dada

Ма грдан ти брат  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />  bleh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' />  4chsmu1

bandit confused1 confused

Dobar je Aquilio vidjećeš  dada 4chsmu1

Надам се,волим кад се разочарам на боље  confused

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 bandit confused1

Hvala za ružu!  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

U današnje vreme kada se družimo ovim putem i kad nemamo kontakt "oči u oči" je lako biti superinteligentan.

Izguglaš šta ti treba pa odgovoriš posle par sati...to sa inteligencijom nema puno veze.

Jedan moj drugar koji je sebe smatrao za inteligentnog je bio toliko pametan da nije želeo da rešava Ajnštajnov zadatak nego kada sam ga pitao koliko mu je vremena trebalo da reši odgovorio mi je :"Tri minute guglanja"

Ja bih glasao za Čeju ali nisam siguran koji status on poseduje na forumu.

грешиш, интелигенција је управо способност сналажења и повезивања различитих животних дисциплина.

то о чему ти причаш је знање и нема никакве везе са интелигенцијом јер може свако да набифла у главу читаву библиотеку а да је не разуме ич.

а без љубави ништа смо  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

сва срећа па сам се данас причестио  0110_hahaha

А који се хвали, Господом нека се хвали. Јер није онај ваљан који се сам хвали, него ког Господ хвали.

Коринћанима посланица друга, глава 10, стих 17

Подели на овим сајтовима

него, ја сам са 21 годином тек укапирао да сам одувек желео да ...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6337.msg175229.html#msg175229

толико о мојој интелигенцији  greengrin

сва срећа па сам се данас причестио  greengrin

А који се хвали, Господом нека се хвали. Јер није онај ваљан који се сам хвали, него ког Господ хвали.

Коринћанима посланица друга, глава 10, стих 17

U današnje vreme kada se družimo ovim putem i kad nemamo kontakt "oči u oči" je lako biti superinteligentan.

Izguglaš šta ti treba pa odgovoriš posle par sati...to sa inteligencijom nema puno veze.

Jedan moj drugar koji je sebe smatrao za inteligentnog je bio toliko pametan da nije želeo da rešava Ajnštajnov zadatak nego kada sam ga pitao koliko mu je vremena trebalo da reši odgovorio mi je :"Tri minute guglanja"

Ja bih glasao za Čeju ali nisam siguran koji status on poseduje na forumu.

грешиш, интелигенција је управо способност сналажења и повезивања различитих животних дисциплина.

то о чему ти причаш је знање и нема никакве везе са интелигенцијом јер може свако да набифла у главу читаву библиотеку а да је не разуме ич.

а без љубави ништа смо  klapklap

Ovi postovi su jos jedan dokaz vise  0102_laugh  :group111:

Подели на овим сајтовима

Milan Medenica aka Meda Pliš  0110_hahaha  Akvilio aka TE genius Đunis i Evgenik ( mislim ako može malo više da se nabroji ).Ima ih još... joooj

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ivica, Đunis,  Aquilio, Dragi...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...