Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem bleh Ма грдан ти брат confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> 4chsmu1 bandit bleh Dobar je Aquilio vidjećeš dada 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Ima i takva tema, ali pošto diraš moga brata Aquilia, neću da ti kažem dada Ма грдан ти брат confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> bleh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> 4chsmu1 bandit confused Dobar je Aquilio vidjećeš dada 4chsmu1 Надам се,волим кад се разочарам на боље confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 4chsmu1 bandit Hvala za ružu! 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 bandit confused Hvala za ružu! 4chsmu1 Ружа Ружи...ехехех ју ју што сам романтичан вечерас.. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 On topic : Аквилио и Меда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Biću skroman pa ja sam najpametniji najteligentniji i najružniji . Ovo poslednje jer kad si lep uvek postoji lepši a kad si ružan tad ti nema ravnog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 U današnje vreme kada se družimo ovim putem i kad nemamo kontakt "oči u oči" je lako biti superinteligentan. Izguglaš šta ti treba pa odgovoriš posle par sati...to sa inteligencijom nema puno veze. Jedan moj drugar koji je sebe smatrao za inteligentnog je bio toliko pametan da nije želeo da rešava Ajnštajnov zadatak nego kada sam ga pitao koliko mu je vremena trebalo da reši odgovorio mi je :"Tri minute guglanja" Ja bih glasao za Čeju ali nisam siguran koji status on poseduje na forumu. грешиш, интелигенција је управо способност сналажења и повезивања различитих животних дисциплина.то о чему ти причаш је знање и нема никакве везе са интелигенцијом јер може свако да набифла у главу читаву библиотеку а да је не разуме ич. а без љубави ништа смо 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 сва срећа па сам се данас причестио 0110_hahaha А који се хвали, Господом нека се хвали. Јер није онај ваљан који се сам хвали, него ког Господ хвали. Коринћанима посланица друга, глава 10, стих 17 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Ja. Navratim jednom u nekoliko meseci i nestanem. 0110_hahaha 0110_hahaha вратија се шиме 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 него, ја сам са 21 годином тек укапирао да сам одувек желео да ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6337.msg175229.html#msg175229 толико о мојој интелигенцији 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 него, ја сам са 21 годином тек укапирао да сам одувек желео да ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6337.msg175229.html#msg175229 толико о мојој интелигенцији greengrin сва срећа па сам се данас причестио greengrin А који се хвали, Господом нека се хвали. Јер није онај ваљан који се сам хвали, него ког Господ хвали. Коринћанима посланица друга, глава 10, стих 17 U današnje vreme kada se družimo ovim putem i kad nemamo kontakt "oči u oči" je lako biti superinteligentan. Izguglaš šta ti treba pa odgovoriš posle par sati...to sa inteligencijom nema puno veze. Jedan moj drugar koji je sebe smatrao za inteligentnog je bio toliko pametan da nije želeo da rešava Ajnštajnov zadatak nego kada sam ga pitao koliko mu je vremena trebalo da reši odgovorio mi je :"Tri minute guglanja" Ja bih glasao za Čeju ali nisam siguran koji status on poseduje na forumu. грешиш, интелигенција је управо способност сналажења и повезивања различитих животних дисциплина.то о чему ти причаш је знање и нема никакве везе са интелигенцијом јер може свако да набифла у главу читаву библиотеку а да је не разуме ич. а без љубави ништа смо klapklap Ovi postovi su jos jedan dokaz vise 0102_laugh :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 0110_hahaha ko zna odgovor zaista,TAJ je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Milan Medenica aka Meda Pliš 0110_hahaha Akvilio aka TE genius Đunis i Evgenik ( mislim ako može malo više da se nabroji ).Ima ih još... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Najinteligentniji Aquilio, Ivica, Zvonko; i jos par ne mogu da se setim. Najiritantniji ubedljivo Zeebedee Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Ivica, Đunis, Aquilio, Dragi... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука