Jump to content

Такозвана "Мати" Борка из села Вучак

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости

ja sam vec jednom napisala da je mnogo veci problem crkve iguman Gavrilo nego mati Borka.Jel ljudi kada idu kod nje idu kod vracara a u Pribinu Glavu ido u zvanican manastir SPC

Проблем је и једно и друго, јер се и једни и други крију иза Православља.

Подели на овим сајтовима

Istina oce ali ova zena se krije a on je zvanicni iguman manastira i ne krije se iza nicega.Brojni nasi parohijani su isli kod njega i sad kako im objasniti da to nije dobro.Za Borku je lako kazes ljudi ona je vracara i gotovo.A ovde se javlja pitanje zasto to crkva trpi,ako on ne valja.Ako im kazes da je zbog para ili  popustivostlji vladike Vasilija sablaznices ih i oterati od crkve,ili ces ispasti ludi pop koji ljudima neda da idu u manastire.Sta su mi sve zene pricale sta on sve radi,strasno.Mislim da mu ni Simon mag nije ravan.A zvanicni iguman.Zeni koja su bila kod njega 2 godine su letele stvari po kuci.Nije za igru.

Подели на овим сајтовима

заиста ме занима зашто у великом броју сличних случајева већина епископа ћути?? како рецимо митр. Амфилохије јавно осуди чак и прокле њуде који ради на штету и против наше Свете Цркве!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Код оваквих ликова могу само нецрквени људи да залутају.

Код оваквих ликова могу само нецрквени људи да залутају.

mogu i crkveni a poznajem i neke popadije koje eto malo ˝istražuju˝
.mislise. joooj питање је колико су те попадије у вери.

Знам неколико људи који су направили такав микс раелигије,езотерије и свакаквих још учења, да ме просо фасцинира како уклопе све те податке у један систем коме верују и који им пружа све одговоре и утеху.

pa ovako-odes na jutrenje pa kući na kafu,obrneš šolju i pročitaš horoskop za taj dan,onda ako ti popa odlazi na vrata ti baciš vodu za njim i pljunes tri puta.... 0110_hahaha
smej.gif ekstra smej.gif
Подели на овим сајтовима

a shto mislite da su pravoslavna chuda od boga, a da ovo shto borka radi nije od boga?

Много је велика разлика:

Многи ће рећи мени у онај дан: Господе! Господе! Нисмо ли у име Твоје пророковали, и Твојим именом ђаволе изгонили, и Твојим именом чудеса многа творили?

И тада ћу им ја казати: Никад вас нисам знао; идите од мене који чините безакоње. (Мт 7,23)

Шта ће ти више појашњења.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...