Гости Guest - . . .- Написано Јануар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 ja sam vec jednom napisala da je mnogo veci problem crkve iguman Gavrilo nego mati Borka.Jel ljudi kada idu kod nje idu kod vracara a u Pribinu Glavu ido u zvanican manastir SPC Проблем је и једно и друго, јер се и једни и други крију иза Православља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Istina oce ali ova zena se krije a on je zvanicni iguman manastira i ne krije se iza nicega.Brojni nasi parohijani su isli kod njega i sad kako im objasniti da to nije dobro.Za Borku je lako kazes ljudi ona je vracara i gotovo.A ovde se javlja pitanje zasto to crkva trpi,ako on ne valja.Ako im kazes da je zbog para ili popustivostlji vladike Vasilija sablaznices ih i oterati od crkve,ili ces ispasti ludi pop koji ljudima neda da idu u manastire.Sta su mi sve zene pricale sta on sve radi,strasno.Mislim da mu ni Simon mag nije ravan.A zvanicni iguman.Zeni koja su bila kod njega 2 godine su letele stvari po kuci.Nije za igru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Oglasava li se nadlezni Episkop, u vezi aktivnosti tog kaludjera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Koliko ja znam nije se oglasavao... :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Koliko ja znam nije se oglasavao... :229229229: Благо нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 заиста ме занима зашто у великом броју сличних случајева већина епископа ћути?? како рецимо митр. Амфилохије јавно осуди чак и прокле њуде који ради на штету и против наше Свете Цркве! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Код оваквих ликова могу само нецрквени људи да залутају. Код оваквих ликова могу само нецрквени људи да залутају.mogu i crkveni a poznajem i neke popadije koje eto malo ˝istražuju˝ .mislise. питање је колико су те попадије у вери.Знам неколико људи који су направили такав микс раелигије,езотерије и свакаквих још учења, да ме просо фасцинира како уклопе све те податке у један систем коме верују и који им пружа све одговоре и утеху. pa ovako-odes na jutrenje pa kući na kafu,obrneš šolju i pročitaš horoskop za taj dan,onda ako ti popa odlazi na vrata ti baciš vodu za njim i pljunes tri puta.... 0110_hahaha smej.gif ekstra smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 a shto mislite da su pravoslavna chuda od boga, a da ovo shto borka radi nije od boga? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 a shto mislite da su pravoslavna chuda od boga, a da ovo shto borka radi nije od boga? A sta radi Borka? kakva cuda pravi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A sta radi Borka? kakva cuda pravi? pa videh da je neko napisao "izlechila je jednog choveka od raka, al to su sve djavolja posla". malo mi je takav stav glup.. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 a shto mislite da su pravoslavna chuda od boga, a da ovo shto borka radi nije od boga? Много је велика разлика: Многи ће рећи мени у онај дан: Господе! Господе! Нисмо ли у име Твоје пророковали, и Твојим именом ђаволе изгонили, и Твојим именом чудеса многа творили? И тада ћу им ја казати: Никад вас нисам знао; идите од мене који чините безакоње. (Мт 7,23) Шта ће ти више појашњења. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 pozivanje na bibliju? shto bih uopshte prihvatio bibliju, shto ne kuran, ili bagavad gitu, ili grant sahib.. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 pozivanje na bibliju? shto bih uopshte prihvatio bibliju, shto ne kuran, ili bagavad gitu, ili grant sahib.. Slobodan izbor. Mozes i levom stranom puta ako ti se svidja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 pozivanje na bibliju? shto bih uopshte prihvatio bibliju, shto ne kuran, ili bagavad gitu, ili grant sahib.. Па не мораш. Не мораш бити исти, можеш бити посебан, слободан, само свој klapklap . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Па не мораш. Не мораш бити исти, можеш бити посебан, слободан, само свој klapklap lepo ga je srochio cane.. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука