Jump to content

Верници питају атеисте

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Braco ,ovdje se zakuvalo odoh ja. Odgovor od teista me malo zbunio 89898989898989 ,neka pametnijih da raspravljaju... Ko je lud ko je pametan, ko je ispod , a ko iznad, negdje je Medo dobar post na tu temu objavio (ako se ne varam), vjernici procitajte apostol od Krstovdana ili pocetak 1. Korincanima. pozzzz

Подели на овим сајтовима

па аргументујте селкоби, на њему је слобода хоће ли вам поверовати или изабрати да буде херметизован, сујетан и неук.

не видим у чему је проблем.

ево, имате пример мрачњака који је на дијаметралну страну од селкобе запуцао, ако не већ и стигао, па га гајите као мало воде на длану само зато што заједно не волите селкобу. или његову религију питам се наглас?

могли би мало двос crveniloруки аршин из лева да потерате у центар, да вам не би било кисело са друштвом већ весело.

Koliko vidim ateisti ovdje samo ismijavaju.Nisu jos opovrgnuli one cijnenice koje sam naveo.

Подели на овим сајтовима

па аргументујте селкоби, на њему је слобода хоће ли вам поверовати или изабрати да буде херметизован, сујетан и неук.

не видим у чему је проблем.

ево, имате пример мрачњака који је на дијаметралну страну од селкобе запуцао, ако не већ и стигао, па га гајите као мало воде на длану само зато што заједно не волите селкобу. или његову религију питам се наглас?

могли би мало двос :drugarstvo:руки аршин из лева да потерате у центар, да вам не би било кисело са друштвом већ весело.

Koliko vidim ateisti ovdje samo ismijavaju.Nisu jos opovrgnuli one cijnenice koje sam naveo.

Hrišćanska religija se bavi ontologijom, to smo valjda svi apsolvirali. A mi nešto imamo nerazjašnjenih stvari...

Molim te objasni nam čime se bavi tvoje pustinjsko učenje iz sedmog veka.

Подели на овим сајтовима

Evo medo... pogledaj ... covek kaze cinjenica... dodje nalupa gluposti ko maksim po diviziji to nazove cinjenicama i ti onda porucujes forumasima da treba da ga kontra argumentuju...

Stvarno ne znam sta se desava s tobom...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ovo sto je Ivica napisao je toliko tacno i toliko univerzalno u ovim forumskim raspravsama da bi 100%

trebalo da ide u pravilnik foruma.

Ako smo bar malo iskreni videcemo da i na temama o "novotarijama i ekumenizmu" se na identican

sablon "laznog smirenja" i "prostodusnog vernog naroda" pljuju episkopi i teolozi.

Mozda je vreme da svhatimo da kad "prostodusni narod" lupa gluposti da mu ne treba podilaziti.

сва срећа, одлучено је на почетку да баш из разога слободе коментарисања а не лицемерја нема правилника, већ само једног правила - нема вређања, нема клеветања.

не сећам се да смо икоме подилазили до сад и баш смо се потрудили да објаснимо неким људима, а опет успели су само око 15 људи за годину дана перманентно да буду искуљчени са форума због непристојног понашања а не од недостатака аргумената.

лупање глупости се најлакше и најбезболније преспаја у глави аргументима који звуче смислено а не испољвањем силе или дисквалификација по било ком основу.

хајде више да не коментаришемо политику форума, јер мислим да сам лепо и до детаља објаснио како и зашто.

Подели на овим сајтовима

Evo medo... pogledaj ... covek kaze cinjenica... dodje nalupa gluposti ko maksim po diviziji to nazove cinjenicama i ti onda porucujes forumasima da treba da ga kontra argumentuju...

онда немој да коментаришеш, игнориши га.

пусти друге да живе и пишу своје, а ми и тебе пуштамо да лупаш глупости па ником ништа. joooj

Подели на овим сајтовима

Абоклес: Хришћанство није тачно зато што је Селим III Сурови у каменом добу написао књигу откривену од хипердидактичког квантног божанства која говори о томе да ће авиони у двадесетом веку путовати кроз земљу.

Меда: Али Селим је живео много касније, а сам појам хипердидактичког квантног божанства је потпуно бесмислен и авиони не путују кроз земљу.

Абоклес: Дакле, признао си да хришћанство није тачно. Ајдемо даље. Росна ливада не може да упије све мисли орлова који полећу са Вршке Чуке. Дакле, црквена исповест је одличан начин да човек добије дијабетес.

Меда (већ шизи): Цура бере цвеће, а драги је неће.

Модератор: Покушајте да аргуметима оборите Абоклесово питање. Без понижавања његове личности молим.

Меда (збуњено): Али које аргументе на све ово навести кад је све апсолутно лупање глупости без икаквог смисла?

Модератор: Лупање глупости се најлакше и најбезболније преспаја у глави аргументима који звуче смислено а не испољвањем силе или дисквалификација по било ком основу.

Подели на овим сајтовима

пусти друге да живе и пишу своје

И онда се појави епидемија типа вариоле где је једини начин заустављања хитна вакцинација целог становништва. А Селкоба прочита у Курану, уместо у књизи из епидемиологије, да су се такве болести још ономад лечиле на не знам који начин. И тако хиљаде и хиљаде људи умре, јер ми тобож треба да уважавамо свако мишљење и да пустимо друге да причају шта хоће. Ма важи...

Подели на овим сајтовима

онда немој да коментаришеш, игнориши га.

пусти друге да живе и пишу своје, а ми и тебе пуштамо да лупаш глупости па ником ништа. 0409_feel

Idealan recept da se iz foruma pretvorimo u grupu blogera.

Подели на овим сајтовима

Ивице, правиш беспотребно драму и екстремизујеш последицу са хипотетичком ситуацијом.

ако те не занима да коментаришеш, само игнориши.

не капирам зашто је то толики проблем.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пусти друге да живе и пишу своје

И онда се појави епидемија типа вариоле где је једини начин заустављања хитна вакцинација целог становништва. А Селкоба прочита у Курану, уместо у књизи из епидемиологије, да су се такве болести још ономад лечиле на не знам који начин. И тако хиљаде и хиљаде људи умре, јер ми тобож треба да уважавамо свако мишљење и да пустимо друге да причају шта хоће. Ма важи...

Do sad sam samo nekoliko podsmijeha od brace ateista procitao.Ne nadjoh nigdje jedan jedini razuman odgovor. Samo ismijavanje.Valjda je to vas nacin razumnog i argumentovanmog razgovora za koji se toliko ocajnicki kacite.

Da li je tebi poznato sta znaci naucno istrazivanje? Da li je tebi poznat pojam argument?Da li je tebi poznat pojam dokaz?

Pitanja vaze i za ostale.

Evo opet jedno veoma jednostavno pitanje:

Ali rado bih malo ozbiljnosti u ovim

razgovorima.Ovdje je ttema Vjernici postavljaju pitanja ateistima.Pa eto jedno pitanje od mene.

Da li vam je poznato da u biljkama postoje muski i zenski rod i odkad datira to saznanje?

Подели на овим сајтовима

1 - Нисам брат атеиста;

2 - Ако и заборавим за тренутак шта је научно истраживање, подсете ме следећег јутра, на жалост или срећу, не брини... Аргумент је оно што ти немаш. Доказ ми није познат ван математике.

3 - Познато ми је да постоји цвеће женског рода. Ево, ова девојчица је за мене цветић и то дивљи. :)

Подели на овим сајтовима

1 - Нисам брат атеиста;

2 - Ако и заборавим за тренутак шта је научно истраживање, подсете ме следећег јутра, на жалост или срећу, не брини... Аргумент је оно што ти немаш. Доказ ми није познат ван математике.

3 - Познато ми је да постоји цвеће женског рода. Ево, ова девојчица је за мене цветић и то дивљи. :)

1405_love

I opet izbjegavanje jednog ozbiljnog pitanja ;)

Doduse ne znam uopste cime se vi bavite.Naukom ocigledno nveoma slabo ili nikako.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...