Маша Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Јел може неко од уредника да раздвоји тему на честитке мени и искуства у породилишту? Да би неко коме требе нашао тему. hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Јел може неко од уредника да раздвоји тему на честитке мени и искуства у породилишту? Да би неко коме требе нашао тему. Ма овако је баш супер, овде ћемо да честитамо свакој мами (и тати), а уједно да подели искуства из породилишта.Је л има код вас обичај да се ваља дати бабици и доктору који је порађао неки дар, прилог? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Јел може неко од уредника да раздвоји тему на честитке мени и искуства у породилишту? Да би неко коме требе нашао тему. Ма овако је баш супер, овде ћемо да честитамо свакој мами (и тати), а уједно да подели искуства из породилишта.Је л има код вас обичај да се ваља дати бабици и доктору који је порађао неки дар, прилог? Али друге маме се другачије зову, фер је да свака има своју тему, веруј. :0104cheesy:Знаш колико мени значи ова тема посвећена само мени и мојој беби pravopop.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Добиће др поклон, још смишљам који. Предивна жена, Бог је благословио (жена начелника Драгише Мишовић). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Јел може неко од уредника да раздвоји тему на честитке мени и искуства у породилишту? Да би неко коме требе нашао тему. Ма овако је баш супер, овде ћемо да честитамо свакој мами (и тати), а уједно да подели искуства из породилишта.Је л има код вас обичај да се ваља дати бабици и доктору који је порађао неки дар, прилог? Где нема??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Svuda ima algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Је л има код вас обичај да се ваља дати бабици и доктору који је порађао неки дар, прилог? Прво доктору који ЋЕ порађати, па онда том истом који ЈЕ порађао! Унапред обезбедиш ПРИЛОГОМ ( algabacaju ) порођај, а онда се ПРИЛОГОМ захвалиш! algabacaju п.с.Извињавам се оним докторима који не примају прилоге! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Драге сестре моје у Христу,Весна и Машо, све оно што,као мајка, желим деци својој,тако желим и чедима вашим. Нека вас добри Господ награди радошћу и весељем кроз децу коју изродисте!("Мајчина молитва") Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Драге сестре моје у Христу,Машо и Весна , све оно што,као мајка, желим деци својој,тако желим и чедима вашим. Нека вас добри Господ награди радошћу и весељем кроз децу коју изродисте!("Мајчина молитва") Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Draga Mašo čestiatam ti i neka ti je sin živ i zdrav ! Slava i hvala Bogu i Presvetoj Bogorodici! "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Је л има код вас обичај да се ваља дати бабици и доктору који је порађао неки дар, прилог? Прво доктору који ЋЕ порађати, па онда том истом који ЈЕ порађао! Унапред обезбедиш ПРИЛОГОМ ( bighugbighug ) порођај, а онда се ПРИЛОГОМ захвалиш! bliss jeeee п.с.Извињавам се оним докторима који не примају прилоге! Ја нисам ништа платила, нити бих.Поклон да али да платим порођај, нека хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Драге сестре моје у Христу,Машо и Весна , све оно што,као мајка, желим деци својој,тако желим и чедима вашим. Нека вас добри Господ награди радошћу и весељем кроз децу коју изродисте!("Мајчина молитва") bighugbighug Хвала Лидија.Шта је ''мајчина молитва''? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Za sve mame na forumu: МАЈЧИНА МОЛИТВА Мајчина молитва Оче свети, Бесмртни, из кога излази сва доброта и благост, скришено Ти се молим за децу коју Си ми подарио да родим. Сачувај их у Твојој милости и светости, да би се Твоје Име прослављало у њима. Упути ме Твојом милошћу, како да их подигнем за слављење Твога Светог Имена, а на корист осталих људи. Обдари ме потребним стрпљењем и снагом за то- О Господе, просвети разум моје деце Твојом Премудрошћу, да науче душом и мишљу да Тебе воле. Усади у срца њихова стах и одвратност према сваком пороку, да би могли ићи правим путем без гресности. Украси душе њихове чистотом, добротом, понизношћу марљивошћу, стрпљењем и сваком врлином. Чувај усне њихове од свих клевета и лажи. Благослови моју децу, да би могли напредовати у врлинама и светости и расти под Твојом заштитом, а у љубави поштених људи. Нека би њихови Анђели чувари били са њима и чували их у младости од варљивих помисли, злих и грешних кушања овога света и од замки нечистих духова. А кад моја деца погреше пред Тобом, не орени Своје Лице од њих, него, према твоме великом Милосрђу буди милостив и њима, јер Ти си једини који чистиш људе од сваког греха. Награди моју децу свим земаљским добрима и свим што им је потребно за спасење. Счувај их од разјарености, гнева, несреће, зла и мука кроз све дане живота њиховог. О, Добри Господе, ја Ти се молим, награди и мене радошћу и весељем од моје деце. Сачувај ме у честитости и праведности да са својом децом могу стати пред Тебе у дан Страшног Суда Твога, и да Ти без стаха кажем: Ево ме Господе, са децом коју си ми дао, да заједно са њима величам Твоје најсветије Име Оца и Сина и Светога Духа, све док траје овог света АМИН. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Машо свако добро од Бога и теби и сину bighugbighug Нисам био ових дана на форуму па тек сада видим тему У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 хвала Лазаре bliss jeeee пс данас је Миљани први рођендан bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђакон Ненад М. Јовановић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Многаја љета и новорођеном Рабу Божијем и Мами! http://www.czipm.org/bio-01.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука