Jump to content

Radosnica - rodilo se bebče...

Оцени ову тему

Препоручена порука

ВИДећемо greengrin

За сад не спавамо, он има грчеве, и тако, ко преживи причаће.

Напредне   бебе  обично  имају  јаке  грчеве.Мора  да  научи  добро 

да  подригне, срце  мало!

Подригује он, али кажу на Хало беби да дечаци халапљиво једу и да се због тога код њих то ствара.

Кажу могу да плачу по 7 сати дневно  4chsmu1

и то да траје 3 месеца.

Значи правац Лаза.  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Maшо, морала  сам  бебу  да  стављам  на  стомачић  после  оброка,

и  то  на  тврду  подлогу, најбоље  трпезаријски или  кухињски  сто

да  добро  подригне.

Неће  наш  дечко  тако  дуго  да  плаче, брзо ће  он  да  научи  како

лепо  да  подригне  и  да  буде  задовољан. bighugbighug amin-nas bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Свака вам част, драге моје, што сте већ на ногама! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/slavabogu.png

Нек су вам дечица жива и здрава, нека их Господ чува и брзо одагна грчеве.

п.с. Ми смо Растка држали преко колена, држали на глави (ставимо му стомачић на нашу главу), стављали топлу пелену на стомачић, радили гимнастику ножицама-то је помагало.Чујеш свашта у тим моментима, свашта пробаш само да се, јадан, не мучи.

t1007.gif' class='bbc_emoticon' alt='nasznak' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' />

Подели на овим сајтовима

Нека је малецак жив и здрав!!!!!

nasznakjooojhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif t1007 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif greengrin

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Uuuuu...a mi spavamo po ceo dan,samo se budimo za obrok...nocu imamo grceve.

Moј  син  је  баш  имао  грчеве  и  тешко  подригивао, био  халапљив,

ево  га  сад  гледам  као  одрастао  брзо једе, брзо ради, брзо  учи,

сав  у  брзаку,

висок, разбацан,  што  би бабе  рекле,

Нека  су  нам  само  живи  и  здрави,  и  јешни... joooj:) t4431 :)

:)

Подели на овим сајтовима

пс имам рану од епизиотомије, благу трауму од пост порођајног блока бејби анфрендли, Миљану 5 дана нисам видела, милион степени у поткровљу, хормони одлепили, неурозна сам начисто, а кад крене беба да плаче па и Миљана са њом и због ње у дуету, чини ми се као да сам усред пакла .. грозно звучи али .. е тад да ми је трачак вере и наде, да нисам тад тако безнадежна и мрачна, све би боље било и мени и онима самном.

Е кукавица сам ја тешка и слабић и себичњак.

Страшно је то.

А она жена што има 6 деце, шта она да каже? Она је весела, пуна љубави, ... благо њој!

Подели на овим сајтовима

klapklap  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Не брини Машо!!! Кад се збуде фрка  klapklap и као ти се извињава због слабости, кукавичлука и себичности, па зове  klapklap

Ама увек после  klapklap дође  klapklap, макар што се од срца исплачеш!!! Или ти после  klapklap klapklap klapklap

Држи се храбро!!! Лако је нама да типкамо овде по форуму... klapklap  klapklap

klapklap

apel.png

Подели на овим сајтовима

И још нешто заборавих да ти кажем!!!  klapklap

Па ви сте убедлјиво најлепша тема на форуму!!!  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />  klapklap  klapklap

klapklap

apel.png

Подели на овим сајтовима

И још нешто заборавих да ти кажем!!!  joooj

Па ви сте убедлјиво најлепша тема на форуму!!!  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />  klapklap  klapklap

klapklap

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap

t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431

klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 :) 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

пс имам рану од епизиотомије, благу трауму од пост порођајног блока бејби анфрендли, Миљану 5 дана нисам видела, милион степени у поткровљу, хормони одлепили, неурозна сам начисто, а кад крене беба да плаче па и Миљана са њом и због ње у дуету, чини ми се као да сам усред пакла .. грозно звучи али .. е тад да ми је трачак вере и наде, да нисам тад тако безнадежна и мрачна, све би боље било и мени и онима самном.

Е кукавица сам ја тешка и слабић и себичњак.

Страшно је то.

А она жена што има 6 деце, шта она да каже? Она је весела, пуна љубави, ... благо њој!

A ti kad se unervozis seti se da svi mislimo na tebe i smo sa tobom!  crossrc

Secas se sta smo se dogovorile - svaki dan cemo po nekog da istrpimo.

Sad mozemo to malo da izmenimo - svaki dan po NESTO, ili sebe same malo da trpimo  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Sta da ti kazem ,Maso,a da te utesim...To nam je krst...Da nije ovo,bilo bi nesto drugo,ko zna sta...

I ja se upravo izlajah kao pas,ovo malo nece da spava,potkrovlje,klime nema,osulo se,malecka ima preko 38 C,pokusavam da oborim,zvala mamu u pola deset da dodje da mi se nadje,luda kuca.A sudovi,a ves...Tek sad sedoh...Malci se primirili,hvala Bogu...I tako svako vece,istjazavanje do tacke najjace napregnutosti nerava,pa popusti...Samo da ne pukne,pomozi Boze... :mad:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...