Jump to content

Снови са духовном тематиком

Препоручена порука

Брате, буди опрезан са сновима. Сањао сам и да се браним али и покојног премијера на дан његовог рођендана (иако нисам никада пратио те детаље које сам накнадно сазнао)...  Како се он окрете са осмехом и ја угледам крстић величине као за ланчић, сребрни, изрезбарен танким шарама од центра ка свим крацима... док су други (неки "људи" испред њега) били мени окренути леђима. И то све у некој сали "свечаности" ! Када сам то јутро уз кафу сазнао на вестима да се обележава његов рођендан, смрз... Лудило  :))

Тако да нисам сигуран да је баш све од Господа...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Posle srednje škole razmišljao sam da upišem teologiju. Spremao sam se, pribavio sve papire  čak sam dobio i blagoslov od vladike. U meni se vodla jaka borba, neke bolesne pomisli kako ja ne treba da upišem teologiju kako to nije dobra stvar za mene.Nažalost nisam je upisao ali kasnije u razgovor u sa  nekim sveštenim licima, rekli su mi da nisam bio dovoljno duhovno uzrastao i dovoljno jak da pobedim svoje utrašnje zlo kako su ga oni nazvali i rekli su mi da ima vremena i da sam još mlad. Užasno je to bilo. Sanjam kako me nešto progoni tj nevidim da me bilo šta juri već bežim i bežim, i onda nailazim na krst, radosno zastajem i  uzimam ga, budim se u bari znoja. Nisam mogao da zaspim celu noć...

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

I ja sam čitala to isto u svetosavlje. Došla sam do zaključka da se ne treba previše baviti snovima i da neke vizije.. andjela... svetaca... mogu vrlo lako biti rabota besramnog neprijatelja koji hoće da zadobije naše poverenje što će nam dati par ispravnih informacija kako bi mi verovali da smo prosvetljeni. To bi čak mogli biti i naši preminuli predaci koji su se našli na nekom neugodnom mestu posle smrti... i koji su vrlo nezadoviljni zbog toga. Nečastivi ume i njihovu slabost da iskoristi u svoju korist.. tako što na nas deluje kroz njih.. kroz različite poruke i kao neka predskazanja... dok ne dobije potpunu kontrolu.

Ako se udostojimo da nam bilo kakva misaona poruka dodje od Našeg Gospoda.. tu neće biti sumnje da je od njega došla. Mislim da se poniznom molitvom.. pokajanjem i pričesti... možemo sačuvati od uticaja neprijatelja. Čitala sam da je i pojanje imena Gospodnjeg od velike koristi i u tom smislu. Što više pojemo i slušamo duhovnu muziku tu imamo veću zaštitu.. jer ona ostaje kao jaka barijera izmedju svesti i podsvesti. Ona nas štiti i u snu. Verujte mi lično sam doživela.... to mi je toliko urezano u um da i u snu čujem pojanje. Uvek je prisutno i osećam se mirno.

A ukoliko sanjamo naše preminule predake... veoma je moguće da trebaju našu pomoć.. jer se ne osećaju dobro na mestu na kojem se nalaze.. a sami za sebe ne mogu ništa učiniti... Bitno je da se što više molimo za njih i da im često.. često palim sveće da im obasjaju put ka nekom ugodnijem mestu i da ih pomene Gospod u Carstvu svome.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...