DYNABLASTER Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Није баш тако. Ја сам ово што јесам зато што сам добро и критички размислио, а то чиним и даље. Теби је забрањено да критички размишљаш о Мухамеду, па то што јеси није плод разумног опредељења и немаш шансу да се исправиш ако ниси у праву. Под тим условима и овај наш дијалог нема неку перспективу. Razmišljam ja o svemu Zvonko, ovaj moj razgovor sa tobom do sada mi je koristio da neke stvari iz islama još bolje razumijem a to je između ostalog i značenje ajeta:Ti ne upučuješ onoga koga ti hoćeš, Allah upučuje onoga koga On hoće... Vidiš ja se slomih da ti objasnim šta je istina ali Zvonko ostaje Zvono i daljeeee! Нисмо ми ни почели да се објашњавамо све док ти не смеш да разговараш о Мухамедовим поступцима и карактеру. Док је то тако, нажалост, ти си затворен у соби без прозора. Питање је само да ли верујеш више у Бога или у грешног човека Мухамеда. Треба се клањати Богу, а не људима. to o Muhammedu što govoriš tebi na Sudnjem danu nza vrat.a koliko ja vidim vi se klanjate ljudima a ne i uzimate ih za svece i čovjeka Bogom učiniste i između Boga i ljudi uzimate posrednike, tako da bi sebi trebao reći treba se Bogu klanjati a ne ljudima moj Zvonko.Hoće jezik pravo nema šta! Rekoh ja tebi i poslije očiglednog dokaza Zvonko ostaje Zvonko!!! jel toneka mudzahedinska kletva? ako jeste nisam cuo smesniju, u Muhameda ti verujes i izgleda da ce tebi da duva za vrat u tom tvom raju, opasno si zaglibio Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Није баш тако. Ја сам ово што јесам зато што сам добро и критички размислио, а то чиним и даље. Теби је забрањено да критички размишљаш о Мухамеду, па то што јеси није плод разумног опредељења и немаш шансу да се исправиш ако ниси у праву. Под тим условима и овај наш дијалог нема неку перспективу. Razmišljam ja o svemu Zvonko, ovaj moj razgovor sa tobom do sada mi je koristio da neke stvari iz islama još bolje razumijem a to je između ostalog i značenje ajeta:Ti ne upučuješ onoga koga ti hoćeš, Allah upučuje onoga koga On hoće... Vidiš ja se slomih da ti objasnim šta je istina ali Zvonko ostaje Zvono i daljeeee! Нисмо ми ни почели да се објашњавамо све док ти не смеш да разговараш о Мухамедовим поступцима и карактеру. Док је то тако, нажалост, ти си затворен у соби без прозора. Питање је само да ли верујеш више у Бога или у грешног човека Мухамеда. Треба се клањати Богу, а не људима. to o Muhammedu što govoriš tebi na Sudnjem danu nza vrat.a koliko ja vidim vi se klanjate ljudima a ne i uzimate ih za svece i čovjeka Bogom učiniste i između Boga i ljudi uzimate posrednike, tako da bi sebi trebao reći treba se Bogu klanjati a ne ljudima moj Zvonko.Hoće jezik pravo nema šta! Rekoh ja tebi i poslije očiglednog dokaza Zvonko ostaje Zvonko!!! jel toneka mudzahedinska kletva? ako jeste nisam cuo smesniju, u Muhameda ti verujes i izgleda da ce tebi da duva za vrat u tom tvom raju, opasno si zaglibio Bog će svakome presuditi.Ne uzimaj sud u svje ruke. Sud Bogu pripada!!!Ja sam smiren na ovom na čemu sam a ko je zaglibio neka, vidjet ćemo! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 sud?! znas li sta je sud, ovo je bio savet bato, pa ce posle ide sud i cudi me da ne razumete Trojstvo, jer kako ne razumete a obozavate Muhameda, cak bi i zivot uzeli da bi ga odbranili, znaci dijametralno suprotno Hriscanstvu pa da, zato vam je tesko da shvatite a kamoli da postanete hriscani jer ste isprogramirani uputstvima dobijenim od "andjela" koji davi u pecini a koje je preneo covek iz manufakturne porodice proroka Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат sud?! znas li sta je sud, ovo je bio savet bato, pa ce posle ide sud i cudi me da ne razumete Trojstvo, jer kako ne razumete a obozavate Muhameda, cak bi i zivot uzeli da bi ga odbranili, znaci dijametralno suprotno Hriscanstvu pa da, zato vam je tesko da shvatite a kamoli da postanete hriscani jer ste isprogramirani uputstvima dobijenim od "andjela" koji davi u pecini a koje je preneo covek iz manufakturne porodice proroka Hvala ti na savjetu!!!Meni moja vjera a vama vaša vjera kao što se navodi u jednom citatu iz Kurana... Što se tiče trojstva ne razumije ga ni većina onih koji za sebe tvrde da su krščani, a mi razumijemo samo u to nevjerujemo.Nema trojedinog Boga, to je za nas neprihvatljivo.Nema vječnog saveza to je za nas neprihvatljivo.Nema Boga koji je rođen i koji je razapet!To je za nas plod ljudske mašte.Naše vjerovanje je:On je Allah jedan .On je utočište svakom. Nije rodio niti je rođen i niko Mu ravan nije!!!To je naše vjerovanje! A što se tiče obožavanja Muhammeda a.s.tu se moj brale varaš!Mi Boga obožavamo a našeg poslanika bezrezevno volimo a to je razlika i jezička a i u svakom pogledu!!! Kontaš? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 da volite ga tolko da ubijate u njegovo ime, ne vidim vezu izmedju ljubavi i ubistva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат da volite ga tolko da ubijate u njegovo ime, ne vidim vezu izmedju ljubavi i ubistva Allah, Allah, u rikverc malo!Nisi se naspavo prijatelju, malo se rashladi! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат 0102_laugh Znači prija ti što napisah, drago mi je ! A sada da ti napišem dva teksta a ti mi odgovori što misliš o njima? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Ko spase jedan život ko da je cjeli svijet spasio a ko ubije jedan život ko da je cijeli svijet ubio.. Ko ubije nemuslimana na pravdi Boga, ja ću mu biti protivnik na Sudnjem danu!!! Na što upučuju ova dva teksta? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 aha, ti si znaci onda od izvornih muslimana, a ne od ovih sto ubijaju? na ove izvorne mislim: http://www.duhovnaizgradnja.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=366 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Nadam se da nisi pospan jer mi je se baš raspisalo!!! ekstra I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат Ko spase jedan život ko da je cjeli svijet spasio a ko ubije jedan život ko da je cijeli svijet ubio.. Ko ubije nemuslimana na pravdi Boga, ja ću mu biti protivnik na Sudnjem danu!!! Na što upučuju ova dva teksta? Da se ne ubija Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Cilj islama je zaštita života ljudi i jedan od najvećih grijehova u islamu je ubistvo na pravdi Boga.... To je kod nas zabranjeno!!!Ova dva citata su prvi je ajet iuz Kurana a drugi vjerodostojni hadis! Ovo je odgovor ovome frendu zafrkanog niknejma, a njegovoj tvrdnji ubijanje u ime Muhammedovo.Kako da ja ubijam u ime njegovo kada prvo se nešto radi u ime Boga a ne u ime Muhammeda, a i u objavi božijoj a i u izrekama Muhammedovim se navodi eksplicitna zabrana ubistava!!! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Цитат aha, ti si znaci onda od izvornih muslimana, a ne od ovih sto ubijaju? na ove izvorne mislim: http://www.duhovnaizgradnja.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=366 Prijatelju tvojom logikom odgovaram protupitanjem:Od kojih si ti krščana: 1)Jesi li poput ovoga što neki dan ubi osamdesetak nevinih ljudi tamo u skandinaviji... 2)Jesi li od onih koji siluju rođene kćeri poput onoga što je učinio u Osterihu, ili u Kolumbiji 3)Ili si možda od onih koji slijede koliko mogu učenja evadželska i nadaju se da su od pravih vjernika u svojoj vjeri? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 po starom obicaju mesto da odgovoris kad te neko nesto pita, ti pricas nesto sto te nisam pitao, a navodno treba da sam izvucem zakljucak, na linku konkretno stoji objasnjenje i to sam te i pitao, a ne da vrdas protupitanjima dakle, da ili ne? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука