Jump to content

Препоручена порука

пре 2 часа, Tumaralo. рече

Polaziš od pretpostavke: eugenika=ubistvo.

Nije samo to eugenika a posle  sam dao neke primere iz života.

Takođe, govorio sam široko, tj o diskriminaciji i o predstavama koje su ljudi imali za ljude sa nedostatkom (prokleti, grešni..) jer je i ovaj u videu  govorio o tome.

Ne podrazumevam samo ubistva eugenikom. Ti si sa druge strane ubacio sve i svasta pod taj pojam. Zato mi je bez veze da dalje uopste komentarisem tu pricu.

Цитат

Samo mi ne deluje racionalno njegova interpretacija deformisanih kostiju.

Zasto?

Цитат

Pogledaj ovako. Ako  pronađemo deformisani skelet iz nekog bližeg istorijskog perioda i procenimo da je doživeo duboku starost- zaključićemo da se generalno okay postupalo sa ljudima sa nedostatkom?

Zakljucemo da se neko brinuo o njemu i njegovim osnovnim potrebama. Zajednica ga je odrzala zivim toliko dugo. Neko je svesno i voljno trosio svoje ogranicene resurse da bi taj drugi preziveo.

Цитат

A ako ima i karijes rećićemo da su mu stalno  kupovali tortu pa mu je svaki dan bio rođendan?

Ako nadjemo u danasnje vreme nekog sa jako mnogo karijesa u 18oj godini zakljucicemo da je jeo mnogo slatkisa. U ono vreme u Arabiji zakljucicemo da je bas bas bas bas mnogo jeo urme. Ne zaboravi da prosecnom coveku tada nije bila dostupna vecina hrane koja je stetna za zube.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 17.9.2018. at 0:19, Avocado рече

kao i to da se pojedinačno ispaljene čestice slažu random ali ako ih dovoljno ispališ slažu se u isti patern kao da si pustio gomilu čestica odjednom...

this

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Izletela mi reklama na FB i kliknuo da vidim šta je (delovalo interesantno)...

Pile of bullshit... ali kao i svaki lepo spakovan bullshit naravno preko 10 puta premašilo ciljani iznos... a minimalni backing 89$... sucker born every minute...

• Оплаках :)) 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

Pile of bullshit... ali kao i svaki lepo spakovan bullshit naravno preko 10 puta premašilo ciljani iznos... a minimalni backing 89$... sucker born every minute...

Шта ли ти гледаш по нету кад ти искачу такве рекламе? Мени само женске неке искачу. 

Подели на овим сајтовима

On 9.11.2018. at 17:51, Avocado рече

Имам идеју за још бољу и чистију воду. Може да се врти, али да јој се испод убаци оно Цептер светло што лечи све болести. Ако ставимо још да мења боје, имаш воду која се врти и ствара ти пријатну атмосферу и добар чи, а још кад се угаси светло, имаш лајт шоу. И уз све то, тај лајт шоу направи воду да лечи свакакве болести.

Кад ово направите и зарадите паре, мени доста десет посто, чисто да могу и даље да седим и тако размишљам о овако генијалним стварима и дајем идеје некреативним а вредним људима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

Имам идеју за још бољу и чистију воду. Може да се врти, али да јој се испод убаци оно Цептер светло што лечи све болести. Ако ставимо још да мења боје, имаш воду која се врти и ствара ти пријатну атмосферу и добар чи, а још кад се угаси светло, имаш лајт шоу. И уз све то, тај лајт шоу направи воду да лечи свакакве болести.

Кад ово направите и зарадите паре, мени доста десет посто, чисто да могу и даље да седим и тако размишљам о овако генијалним стварима и дајем идеје некреативним а вредним људима.

Ja sam za to da se usvoje sve tvoje ideje ali da se doda i slika Alana Čumaka na bokal i to dvostrana, da gleda i u vodu i u korisnika. Znači tebi 10%, meni 10%, nekreativni a vredni ljudi dobiju čak 80%!

Подели на овим сајтовима

moooolim vas...jednu disko kuglu unuta da staivite i hologram Džon Traovlte iz "groznice..."

image.png.aeab4b556032d659db253449eec5e43b.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 9.11.2018. at 17:51, Avocado рече

Bar su ljudi uložili neka sredstva (baterije, gajtan, staklena posuda...:)))). Može da posluži i kao ukras:D.

Mene fascinira non-GMO/ gluten free Water i non GMO salt.

himalania-fine-pink-salt.jpg

Screen Shot 2015-08-24 at 10.56.03 AM

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Branka62 рече

Bar su ljudi uložili neka sredstva (baterije, gajtan, staklena posuda...:)))). Može da posluži i kao ukras:D.

Mene fascinira non-GMO/ gluten free Water i non GMO salt.

Luđe i od toga, (a zbog čega pomišljam da bi možda trebalo i "država d' uradi nešto", mada nije loše i da postoje ovakve vrste poreza na glupost) su kickstarter i indiegogo projekti koji krše zakone fizike i hemije... razni perpetuum mobile uređaji i uređaji za koje je sasvim očigledno da je potrebna daleko veća količina energije (ili nečega drugog) da bi funkcionisali kako je predstavljeno.

Ovaj je skupio 345.000 dolara. Skuplja vodu iz vlažnog vazduha tako što ga hladi, a energija dolazi iz malog solarnog panela. :D

Ovi su skupili skoro 900.000 dolara (i posle ih srećom vratili ljudima) za disaljku za ronjenje koja šatro vadi kiseonik iz vode. :D

Posle su objasnili da ipak ima (kertridže) rezervoare sa tečnim kiseonikom i taj novi projekat je dobio 47.000 dolara za samo nekoliko sati od pokretanja, iako se ne zna koliko će kertridži koštati.  :D

https://gearjunkie.com/refunded-triton-artificial-gills-campaign-update

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Avocado рече

Skuplja vodu iz vlažnog vazduha tako što ga hladi, a energija dolazi iz malog solarnog panela

Ovako, na prvo gledanje, čini mi se da će efikasnije biti hladjenje okolnog vazduha od sakupljanja vode.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Avocado рече

Ovaj je skupio 345.000 dolara.

Bedni amater. Ovi  https://www.indiegogo.com/projects/bionicgym-proven-cardio-training-breakthrough#/  - ležiš na sofi, gledaš TV i treniraš za maraton, skupili 3 miliona:D

Подели на овим сајтовима

Vlada odlučila da pokloni milion evra SPC-u za poreze i doprinose zaposlenih... pretpostavljam zaposlenih koji nisu sveštenici jer država za sveštenike već plaća poreze i doprinose...

:aplauz:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...