Зорица екс Милева Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Mašallah! Брате Енизе, хоћеш ли молим те да ми кажеш шта тачно значи ова ријеч? Ја сам негдје чула да то значи хвала алаху?! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
After forever Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 О хвала Богу! Мислим, знам да у односу на вечност време без форума није вредно ни помена, али некако се бре одужило... prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 prstgore :cheesy2: "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Mašallah! Брате Енизе, хоћеш ли молим те да ми кажеш шта тачно значи ова ријеч? Ја сам негдје чула да то значи хвала алаху?! Аллах је арапска реч за Бога. Ништа чудно. Хвала Енизе, нека Те Бог чува. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Mašallah! Брате Енизе, хоћеш ли молим те да ми кажеш шта тачно значи ова ријеч? Ја сам негдје чула да то значи хвала алаху?! Аллах је арапска реч за Бога. Ништа чудно. Хвала Енизе, нека Те Бог чува. Pitala je za rec Mashallah. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Јел у питању нови сервер, провајдер или то тек треба да се учини ? "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Нисам поставила ово питање да бих увриједила или омаловажила Енозову вјеру или нешто слично, него ме само занима значење, пошто се и у српском језику (бар у Босни) често говори иста ријеч, па ето хтјела бих да знам шта значи. Ништа ружно, заиста. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Јел у питању нови сервер, провајдер или то тек треба да се учини ? Још смо на старом серверу. Данас се договарамо д који ће нов сервер бити добар за наш сајт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 evo i jaaaaaaa Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 напокон 0110_hahaha 0110_hahaha iron2ljuba 319.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Onaj rezervni neka ostane ... zlu ne trebalo ! neću da ga brišem ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kika Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Lepo da ste nam opet tu kriminalac, kriminalac kriminalac Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 pozzz svima ,lijepo da ste tu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 pozzz svima ,lijepo da ste tu i od mene pozdrav "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Јел у питању нови сервер, провајдер или то тек треба да се учини ? Још смо на старом серверу. Данас се договарамо д који ће нов сервер бити добар за наш сајт. Хвала ти брате!!!!!!!!!!!!!!!! hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac brokoli brokoli brokoli brokoli kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука