Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Браво за тему Лаве! Залепили смо тему да би људи лакше до ње дошли. Е, само те молим да за постављање икона у високој резолуцији користиш 4Shared сервере а не Rapidshare. Ипак је овај први бесплатан и лак за преузимање. мада може и на наше сервере да се поставе иконе, није проблем. Чујемо се на ПП. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brale Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 sV. Ilije ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Најбоље је на 4shared. Могу да преузимају и остали којима треба. Још једном хвала Лионе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 da li mozes naci Bogorodice Vratarke ,bio bi vam veoma zahvalan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brale Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ova druga mi najbolja isus-sinai stadaradim crosseo , ok mi je internet veza Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Икону светог Јована Богослова...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Икону светог Јована Богослова...? Наравно Само да окачим Св.Илију... hvala hvala hvala ПС. Ако те не мрзи, окачи иконе свију четири Јеванђелиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ову икону 0110_hahaha Исус- Синај али нека добра резолуција и квалитет http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Братије, треба ми добра резолуција две иконе и то: 1) Св. Четрдесет мученика севастијских и 2) Св. Архангел Гаврило Обе ове иконе ми требају за велики билборд 2x2 метра, па ми значи сваки пиксел! БЛАГОДАРИМ!!! Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Лион, пре око месец дана на некој теми сам видела прелепу икону Богородице Јерусалимске и са једне стране архангел Гаврило а са друге архангел Михајло. После сам је дуго тражила, али више нисам могла да је пронађем. Да ли можда знаш ту икону? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 0110_hahaha hvala 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Оче Горане добродошао! И немој одмах да одлазиш, имамо много тога од Тебе да чујемо драги брате! 0110_hahaha између нас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ову икону 0110_hahaha Исус- Синај али нека добра резолуција и квалитет Имам је у величини 77 МВ, али пошто је то доста велико, гледаћу да је смањим на неких 20 МВ (пошто мислим да ти не треба тренутно већа ?). Поставићу је, али идемо по реду... Имам времена hvala и 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Лион, пре око месец дана на некој теми сам видела прелепу икону Богородице Јерусалимске и са једне стране архангел Гаврило а са друге архангел Михајло. После сам је дуго тражила, али више нисам могла да је пронађем. Да ли можда знаш ту икону? За сад ми није позната... То је на овоме форуму било ? Потражићу :smiley: Јесте, на овом форуму hvala ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 @Lion Kakva je sansa da lepo popakujes sve ikone u zip i postavis ih na 4shared ili vec gde? Cisto da olaksamo posao svima... Лапис Лазули and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука