Jump to content

Интервју Владике Артемија за часопис "Печат"

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 189
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

То је тачно,али нема везе са самим интервјуом,зар не?

Небитно је који је часопис или које су дневне новине у питању,већ је важно оно што је владика рекао и да ли је (не)веродостојно пренето.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Nazalost ja to dizivljavam kao jos jedan pokazatelj da je vl. Artemije rad da "saradjuje" sa veoma diskutabilnim ljudima. Mnjenje u kome jedan Vucelic pise o "Svetosavlju" i u svom casoposu intervjuise vladike nekako nije bas, hm, najzdravije. Kanda su se negde usput pobrkali loncici.

Sto se tice komentara na intervju mislim da je Iskusenik pogodio u centar.

Подели на овим сајтовима

Будите мало писменији када постављате наслове тема. Не може све да се пише малим словима, без икаквог правописног реда. Следећи пут ће теме са неуредним насловима бити брисане. Још овог пута исправљам.

Да будемо искрени оче, ова недобронамерна опаска нема везе са правописом ?!

Подели на овим сајтовима

Nazalost ja to dizivljavam kao jos jedan pokazatelj da je vl. Artemije rad da "saradjuje" sa veoma diskutabilnim ljudima. Mnjenje u kome jedan Vucelic pise o "Svetosavlju" i u svom casoposu intervjuise vladike nekako nije bas, hm, najzdravije. Kanda su se negde usput pobrkali loncici.

Личност г.Вучелића је у суштини небитна за причу,шта год мислили о њему (а лично ја немам баш позитивно мишљење о њему),јер ако би гледали власничку позадину и личностну структуру скоро сваког часописа у овој земљи (част ретким изузецима) као неку пресудну чињеницу,не знам чије би речи у овој држави,почевши од политичара па до црквених великодостојника,имала икакву релевантну тежину.

Новинар тог часописа је урадио интервју са владиком,владика је пристао на то и...то је то.То су његове речи без обзира на часопис.

...да не дужим више у вези са овим.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Био је за време Слобе мећу главнима.

А какве то везе има са овим интрвјуом?  dada

Добро питање. Иначе је сад "Печат" једино гласило које није под контролом владајућег естаблишмента. Политика, НИН, Блиц, Данас, Време, сви пишу исте приче.

Али то није тема.

Одговор је и више него тачан, али обрати пажњу јер овде се толерише само мржња према В. Артемију. Усупротном прете бановањем јер ниси на линији ...

Подели на овим сајтовима

Брате, каква црна мржња?

Мржња је много, много тешка реч, где си је видео ?

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Личност г.Вучелића је у суштини небитна за причу,шта год мислили о њему (а лично ја немам баш позитивно мишљење о њему),јер ако би гледали власничку позадину и личностну структуру скоро сваког часописа у овој земљи (част ретким изузецима) као неку пресудну чињеницу,не знам чије би речи у овој држави,почевши од политичара па до црквених великодостојника,имала икакву релевантну тежину.

Новинар тог часописа је урадио интервју са владиком,владика је пристао на то и...то је то.То су његове речи без обзира на часопис.

Искрен и добронамеран став без мржње, увреде, провокација и подсмевања, која је постала синоним за све текстове везане В. Артемија. Поздрављам са искреном и братском жељом и молбом да престане мржња и прогон.

Подели на овим сајтовима

Морао би такве изјаве да поткрепиш аргументима.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Искрен и добронамеран став без мржње, увреде, провокација и подсмевања, која је постала синоним за све текстове везане В. Артемија. Поздрављам са искреном и братском жељом и молбом да престане мржња и прогон.

Зар заиста верујеш,брате,да има икога од нас у коме би била присутна мржња према било коме,а камоли према преосвећеном Артемију? Грдно грешиш,веруј ми!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...