Иоанна Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Поздрав ИгорМ, Данче*, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Pravosalvne mozda, ali ne Pravoslavne. I molim te pricaj za sebe a ne za vecinu. Ko ti je dao autoritet da pricas za vecinu? Covek bas govori i u moje ime:)) Uglavnom se govori u necije ime, ili u ime vecine. I eto, i ja se predstavih sada Ja sam pre nekoliko godina bila clan ovog foruma, ali sam zaboravila svoj tadasnji nik pa sam se ponovo registrovala. Neki ce me i prepoznati pa da ne ispadne da sam neki agent provokator Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Добро нам дошли на овај форум. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саво Бркић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Мислим да ме је земо питао одакле сам ја сам Мајурац предграђа нашег малог Париза (Шабца) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Мислим да ме је земо питао одакле сам ја сам Мајурац предграђа нашег малог Париза ( Шабца) Е па лепо... Нисам знао да надомак Шапца, тј. у Мајуру има Бркића, обзиром да су Глушци код Богатића (а ја сам родом из Богатића), село "познато" по фамилији Бркић и једна од асоцијација на Глушце су управо Бркићи. Па још кад рече да си из Мачве, помислих да си одатле... Како год, добро дошао земљаче и у Христу брате! Саво Бркић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andrej Vujicic Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ..Pomaže Bog,svima.Andrej Vujičić bogoslov beogradske Nadbiskupije na Pontificio Università San Tomaso d' Aquino ,Roma Срђан Ранђеловић, Јанко, МHRA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ..Pomaže Bog,svima.Andrej Vujičić bogoslov beogradske Nadbiskupije na Pontificio Università San Tomaso d' Aquino ,Roma Добро ти нама дошао Andrej Vujicic. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НемањаРужа Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Помаже Бог,Ружић Немања,администратор блога:postujboga.blogspot.com RYLAH, JESSY, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ..Pomaže Bog,svima.Andrej Vujičić bogoslov beogradske Nadbiskupije na Pontificio Università San Tomaso d' Aquino ,Roma Dobro nam došao brate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Помаже Бог, Ружић Немања,администратор блога: postujboga.blogspot.com Dobro došao kolega ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саво Бркић Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Е па лепо... Нисам знао да надомак Шапца, тј. у Мајуру има Бркића, обзиром да су Глушци код Богатића (а ја сам родом из Богатића), село "познато" по фамилији Бркић и једна од асоцијација на Глушце су управо Бркићи. Па још кад рече да си из Мачве, помислих да си одатле... Како год, добро дошао земљаче и у Христу брате! брате у ауто-салону Опела у Мајуру је радио неки Бркић презимењак е сад да ли је из Богатића не знам има нас Бркића колико хоћеш ... иначе мени је мајка из Клења брате у Богатићу и у Клењу имам брате Пршића то ми је такође крв моја у Мајуру Искића фамилије вазда има брате .... хвала брате Бог вам добро дао и боље вас нашао .... само треба се овде добро снаћи мало вам је форум као купусара свега има по мало не узимајте то за лошу критику боље овако да нас има него да нема никога топлије је кад си окружен са Србском браћом и сестрама ..... Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бирач Дамир Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Помаже Бог браћо и сестре.Зовем се Дамир Бирач,долазим из Шапца.По занимању сам грнчар уметничких предмета,али и по другом занимању проф.војник Министарства Одбране Реп.Србије.Рођен 1987год.Богу хвала што недостојни ја,могу учествовати на овом форуму.Видећемо се у наредном периоду. Mилена КШ, nana, JESSY and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 21, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 @@Бирач Дамир, Dobro nam došao Damire! Svim novopridošlima veliko - Dobro nam došli na 1401 Silence , Срђан Шијакињић and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Помаже Бог браћо и сестре. Зовем се Дамир Бирач,долазим из Шапца.По занимању сам грнчар уметничких предмета,али и по другом занимању проф.војник Министарства Одбране Реп.Србије.Рођен 1987год. Богу хвала што недостојни ја,могу учествовати на овом форуму.Видећемо се у наредном периоду. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Nije mi jasan spoj teologije i knematografije! U pitanju je izvrstan spoj, potencijal koji daje izuzetne mogucnosti. Ako si nekad gledala filmove Tarkovskog, onda ti je jasno sta `ocu da kazem... Жика је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука