Дуња Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 Снежана, obi-wan, ViktorijaV and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2019 Jesenja promenada obi-wan, Дуња and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2019 Branka62 and Olimpijada11 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 https://www.pinterest.com/pin/628674429218858565/ Psihula and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2019 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2020 Kako su stari crtaći stvorili generaciju kulturno pismene dece WWW.DETINJARIJE.COM Crtaći prepunih citata iz klasične umetnosti pružili su deci okvir, polazište za kasnije razumevanje književnosti i muzike, čak i kada te osnove deca Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2020 Omiljeni pevaci - svi u jednoj pesmi! Kakva lepota! Kakva uzvisenost! ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 18, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Срђан Шијакињић and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 https://www.pinterest.com/pin/126171227033326503/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 6, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2020 Prava muzika je ziva carolija, nista manje od toga. Napisao: VIVALDI. Aranzirao za cembalo/klavir: BAH. Ima li mocnije kombinacije u Suncevom sistemu? Tesko da moze da ima. ... gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2020 Ja sam ovaj drugi... ... Pin on random WWW.PINTEREST.COM This Pin was discovered by Oliver B.. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2020 Sunce i pljusak istovremeno; kao u detinjstvu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 19, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2020 Kонстантин Симонов: "Чекај ме, и ја ћу сигурно доћи" ... Чекај ме, и ја ћу сигурно доћи само ме чекај дуго. Чекај ме и када жуте кише ноћи испуне тугом. Чекај и када врућине запеку, и када мећава брише, чекај и када друге нико не буде чекао више. Чекај и када писма престану стизати издалека, чекај и када чекање дојади свакоме који чека. Чекај ме, и ја ћу сигурно доћи. Не слушај кад ти кажу како је време да заборавиш и да те наде лажу. Нек поверују и син и мати да више не постојим, нека се тако уморе чекати и сви другови моји, и горко вино за моју душу нек пију код огњишта. Чекај. И немој сести с њима, и немој пити ништа. Чекај ме, и ја ћу сигурно доћи, све смрти ме убити неће. Нек рекне ко ме чекао није: Тај је имао среће! Kо чекати не зна, тај неће схватити нити ће знати други да си ме спасила ти једина чекањем својим дугим. Нас двоје само знаћемо како преживех ватру клету, — напросто, ти си чекати знала као нико на свету. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2020 Eliksir za dusu... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 9, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2020 Duh dise gde hoce, glas Njegov cujes, a ne znas kuda ide... ... "Once a dancer, forever a dancer... ??? NYC Prima Ballerina with Alzheimer’s listens to Swan Lake and it all comes back ✨ Music: Swan Lake by Tchaikovsky Dancer: Marta C. González, first dancer of the New York Ballet in the 60s. Images recorded in 2019, in Valencia. Video from "Música para Despertar". They are doing an incredible job. "Música para Despertar" is a team of psychologists and music therapists who strive to show and extend the benefits of music in the ALZHEIMER and other dementias, as musical memory and emotions are among the last capacities to be lost. They need your help. Their mission: to raise awareness, sensitize, train and expand MUSIC as a tool and LOVE as a path, for the management of behaviors (agitation, aggression, isolation ...) that accompany dementia. Music and Love to live with Alzheimer's. More info www.musicaparadespertar.org ... Једном играчица, заувек играчица... NYC Prima Ballerina са Алцхајмером слуша Лабудово језеро и све се враћа. Музика: Лабудово језеро од стране Tchaikovsky Плесачица: Марта Ц. Гонзалез, први плесач Њујоршког балета 60-их година прошлог века. Слике снимљене 2019 године, у Валенсији. Видео од "Música para Despertar". Одлично раде посао. Música para Despertar је тим психолога и музикотерапеута који настоје да покажу и продуже погодности музике у АЛЗХАЈМЕРУ и другим деменцијама, јер су музичко памћење и емоције међу последњим капацитетима изгубљених. Њима је потребна ваша помоћ. Њихова мисија: да подигну свест, сензибилишу, тренирају и прошире МУЗИКУ као алат и ЉУБАВ као пут, за управљање понашањем (агитација, агресија, изолација...) која прате деменцију. Музика и Љубав да живе са Алцхајмером. Више информација www.musicaparadespertar.org" ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука