obi-wan Написано Фебруар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Veliki Krs, sjajan uspon oko 15 km. Dan je bio prelep a tek pogled sti je lep. Boze sta sve ljudi propustaju jer ne zele da izadju iz svoje zone konfora. obi-wan, Gogić, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 12, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2019 Ako neko od forumasa ide na pohod na Trem 23 u subotu javite see da se vidimo tamo. Vidimo se da podelimo jos neku sliku. ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2019 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 Tacno tako... ... АлександраВ, Milica Bajic and Alegzandar је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2019 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2019 ... "Do You Believe In Loneliness" I used to try To set aside Some time for being lonely So many times I prayed to find Someone like you to hold me All I know is that when I think of you I'm not alone I just simply close me eyes And sing my song And I am home Loving where I belong [Chrous:] Do you believe in loneliness I do now that's where I found you and I'll never let you go When all I knew was onlyness There you were With you around Who's lonely now I feared the night But now it's mine 'Cause something's out there for me Let's take our time I'm satisfied With having you to own me All I know is that when I think of you I'm not alone I just simply close my eyes And sing my song And I am home Loving where I belong АлександраВ, Gogić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 6, 2019 Пријави Подели Написано Март 6, 2019 @obi-wan нешто ми говори, а не мора да сам у праву, да ће ти се ова Клара свидети... Hope u enjoy Јелена М. and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2019 @Milica Bajic Blizu si, dobra je muzika... ali da ti otkrijem: ja idem na obaveznu kombinaciju tekst+muzika, i to bas tim redom - tekst mora da prednjaci. Normalno, ako nema teksta, onda gledam samo muziku, ali ako ima teksta volim da znam o cemu se radi, i to uglavnom volim da znam vrlo detaljno. Npr. ovako nesto... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 6, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2019 Ili jos bolje i ovako... ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Tavita, Gogić, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2019 Da... ... https://www.pinterest.com/pin/340725528048716291/ Milica Bajic, Alegzandar and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2019 "Gledajte kceri jerusalimske, vas Kralj je ranjen i krunisan trnjem... da bi ocistio grehovne mrlje On je postao Kralj ocajnih. Gledajte kako polaze Zivot na grubom Krstu; gledajte, i vidite, i ne placite Krsta radi, vec radije vas radi; da vas niko ne krivi za vase suze, ne, nego neka sva beslovesna bica placu sa vama, i nek` sva tvorevina zali..." ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Март 13, 2019 Пријави Подели Написано Март 13, 2019 On 12. 3. 2019. at 21:14, obi-wan рече Da... ... https://www.pinterest.com/pin/340725528048716291/ Expand Ovo moram napraviti na svoj nacin! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 14, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2019 @Alegzandar Odlicna im ideja... Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука