виноградар Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 7, 2017 Пријави Подели Написано Јул 7, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 14, 2017 Пријави Подели Написано Јул 14, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=98XqT4kBWT4 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Октобар 26, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CiYrp2H6lUc Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 27, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 27, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 27, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=RsKqMNDoR4o George Michael, Elton John - Don't Let The Sun Go Down On Me (Live) Снежана је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука