trapa Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Ali zato velike podviznike posebno napadaju. Imamo primer savremenih staraca Josifa Isihaste i Arsenija koje su demoni godinama svake noci tukli i prebijali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Vasa iskustva ili ono sto ste culi.... A evo i jednog mog sna... Sanjala sam da bezim od samog demona koji mi juri i satro me je u cosak...Nisam imala gde da idem a plasila sam se da me ne ubije...Setila sam se da znam napamet molitvu casnom Krstu i pocela sam je izgovarati...On se odjednom zbunio jer je znao da ga se plasim i poceo je da se hvata za glavu i vristi tako uzasnim i piskavim glasom i odjurio je glavom bez obzira, poceo je da ludi u tim trenutcima, i pobegao od mene... clapc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Mislim da svako ko vodi duhovmu borbu postane svestan da postoji neko ko ga ometa. To ne mora biti strasno kao u slucaju brata Konstantina. Trapo nije to nista strasno, svkog demoncic napada gde je najatnji..samo mozda neko ne zeli da prica otvoreno o tome.A znam poprilicno velik broj ljudi iz crkve koji su imali slicna iskustva....Razumes li me, ne mogu oni nama nista ,ako im mi ne dozvolimo...svetitelji su pricali sa njima, cak su im se i rugali 0110_hahaha :cheesy2: radi njihove nemoci 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Ali zato velike podviznike posebno napadaju. Imamo primer savremenih staraca Josifa Isihaste i Arsenija koje su demoni godinama svake noci tukli i prebijali. Meni se najvise svidja odnos sv Makarija Egipatskog i njegov odnos sa njima 0110_hahaha :cheesy2: drz' ga 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Mislim da svako ko vodi duhovmu borbu postane svestan da postoji neko ko ga ometa. To ne mora biti strasno kao u slucaju brata Konstantina. Trapo nije to nista strasno, svkog demoncic napada gde je najatnji..samo mozda neko ne zeli da prica otvoreno o tome.A znam poprilicno velik broj ljudi iz crkve koji su imali slicna iskustva....Razumes li me, ne mogu oni nama nista ,ako im mi ne dozvolimo...svetitelji su pricali sa njima, cak su im se i rugali 0110_hahaha :cheesy2: radi njihove nemoci 319.gif?????? ??? ???? ???????? ?? ????????? ???????. ?? ????? ?? ??? ????? ???? ????????? ?? ??? ?????? ????? ???? ????. ??? ??? ?? ????? ?????? ?? ???? ????????? ??? ?????? ?? ??????. ???? ??? ???? ? ???? ????? ? ???? ????????. ???? ?? ???????? ???? ??? ??? ??? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Ali zato velike podviznike posebno napadaju. Imamo primer savremenih staraca Josifa Isihaste i Arsenija koje su demoni godinama svake noci tukli i prebijali. Meni se najvise svidja odnos sv Makarija Egipatskog i njegov odnos sa njima 0110_hahaha :cheesy2: drz' ga 319.gif????? ?? ? ????? ?????? ????? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Vasa iskustva ili ono sto ste culi.... A evo i jednog mog sna... Sanjala sam da bezim od samog demona koji mi juri i satro me je u cosak...Nisam imala gde da idem a plasila sam se da me ne ubije...Setila sam se da znam napamet molitvu casnom Krstu i pocela sam je izgovarati...On se odjednom zbunio jer je znao da ga se plasim i poceo je da se hvata za glavu i vristi tako uzasnim i piskavim glasom i odjurio je glavom bez obzira, poceo je da ludi u tim trenutcima, i pobegao od mene... 0110_hahaha Demon je bio crven, imao je crnu grivu, kandze, i velike oci, imao je tako piskav glas ma gore nego kada zvizdite pola sata pistaljkom... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Bez namere da ikoga povredim, mislim da je to bezveze, mislim na uopste temu. Ne shvatam zasto gubiti vreme na teme poput ove. Izvinjavam se sto upadam 0110_hahaha ?? ?? ???? ???? ?? ?? ????????, ???????? ???????? ?????? ? ?? ?? ??????? ??????? ????? ?????? ??? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 uglavnom pored mene se pojavljivala crna silueta od koje jeza prodire i u kosti i dok je tu bila ista nisam mogao da uradim sa sobom ni da pustim glasa, ni da mrdnem telom..blagi uzas. Nadam se da nisam nikog sablaznio pricom ???? ??? ?? ?? ???? ?????? ?????? ??? ??? ???? ????? ?????? ... ? ???????? ??? ?? ???????? ?? ???? ?????, ? ??? ???? ?? ?????? ???????, ???????? ?? ????? ??????? ?? ??? ... ???? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ???? ?? ?? ???????? ? ????????? ???????? ????, ?? ????? ???? ?????? ??? ???? ?? ????? ??????? ????? ????? ????, ???? ???? ???? ?? ?????... ???? ??????, ?? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Mislim da nije potrebno demonima da nas slabasne nesto posebno uznemiravaju i plase. Mislim da im je televizija danas dovoljna. Preko televizije u jednom danu mozemo videti hiljadu scena nasilja bluda i koje cega koje se utisnu u nase secanje i prljaju nase srce i odvajaju nas od Boga. Onome ko gleda ceo dan Tv nije potrebno ubacivati pomisli kad ima umesto njih zivu sliku. ?????, ?? ?? ??, ?? ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ???????????? ??????? ?????, ??? ?? ??????? ???? ?? ?????, ?? ?? ???? ... ?????? ?? ? ??? ??-? ?? ?????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Mislim da nije potrebno demonima da nas slabasne nesto posebno uznemiravaju i plase. Mislim da im je televizija danas dovoljna. Preko televizije u jednom danu mozemo videti hiljadu scena nasilja bluda i koje cega koje se utisnu u nase secanje i prljaju nase srce i odvajaju nas od Boga. Onome ko gleda ceo dan Tv nije potrebno ubacivati pomisli kad ima umesto njih zivu sliku. ?????, ?? ?? ??, ?? ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ???????????? ??????? ?????, ??? ?? ??????? ???? ?? ?????, ?? ?? ???? ... ?????? ?? ? ??? ??-? ?? ?????? ... Slazem se. Pojenta je da nas demoni drze u vlasti preko raznih sitnica dok direktna javljanja i napadi cesto umeju da otrezne. Ipak je najveca prevara djavola da nas ubedi da on nepostoji i da nas drzi u ropstvu preko nekih stvari za koje ne bi ni rekli da je od demona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Ружни су ко лопови. ivapop је реаговао/ла на ово 1 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Ovo ce biti da je malo bolji photoshop. Slike ovih avetinja sam video jos pre 4 godina odvojeje od ove grupe sto se alkoholise. Tako da neka manipulacija sa sadrzajem jeste e sad dali su same avetinje prave ili ne ne znam. Ali jos nisam cuo za foto aparat koji slika duhove. 0442_feel Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Traba pozvati Moldera i Skali da ispitaju slucaj 0442_feel ivapop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Врло занимљиво! "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука