Ayla Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Phoebe рече И моја сестра је добра па има рак Ajme Žao mi je. Imala sam ga i ja, sa 24 god... ali pobijedih ga. I tvoja seka će izaći kao pobjednik, ali žao mi je da se mora boriti sa tim. Рапсоди, Phoebe and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече И моја сестра је добра па има рак И "сигурно" (кад већ морам да тлапим), одбила улогу америчанском филму Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече погледај шта си писала знам шта сам писала, а имаш од јуче на теми Ваца, баш сам написала преподобном члану шта и како, а ето данас умро. Драго ми је што сам објаснила пре него је умро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 6 минута, Phoebe рече знам шта сам писала, а имаш од јуче на теми Ваца, баш сам написала преподобном члану шта и како, а ето данас умро. Драго ми је што сам објаснила пре него је умро Јел мислиш на ово: Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече Јел мислиш на ово: Да. Погледај шта је одмах иза тога, амини , нисам се свађала и хејтовала, побогу Да, бржи си , нађи од јуче дијалог са Вилером Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 @Милан Ракић не браним се ја, написах шта написах, али уопште нисам инсистирала да сам ја у праву и појма нисам имала да је болестан Дал би ме сад нападао да је жив? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече @Милан Ракић не браним се ја, написах шта написах, али уопште нисам инсистирала да сам ја у праву и појма нисам имала да је болестан Дал би ме сад нападао да је жив? Прво, не бих те уопште "нападао". А друго, толико логике имам, да и када би то било истина, оно, скапирам да је текст о којем тлапим написан (или био) 2010. године, а данасј е 2018. година. ЕНДЕ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @Ana B. I ne kazem, vrv i bice mi zao. Al kako god jos vise procitam, sve manje imam razumevanja i jos manje verujem da nisi znala za Nebojsu. Jer uvek je lakse pljuckati sa strane. Na neciji trud pa makar i najmanji... Jos bolje ako je manji. Tada se bolje "primi". Moj trud=0. Njegov=isto nula. "E taman da kažem, bolji sam od njega" ITD, ITD... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @Phoebe Мислим да те нигде нисам напао. Критиковао да, грубо да. Поука свима нама да боље разислимо пре него што напишемо и да не истерујемо своје до краја. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 3 часа, Милан Ракић рече @Ana B. I ne kazem, vrv i bice mi zao. Al kako god jos vise procitam, sve manje imam razumevanja i jos manje verujem da nisi znala za Nebojsu. Jer uvek je lakse pljuckati sa strane. Na neciji trud pa makar i najmanji... Jos bolje ako je manji. Tada se bolje "primi". Moj trud=0. Njegov=isto nula. "E taman da kažem, bolji sam od njega" ITD, ITD... ne razumem sta si hteo da kazes, ja sam njega pomenula u najpozitivnijem smislu, kao primer drugima, znala sam da je bio bolestan ne znam kakve to ima veze. Zapravo htela sam pomenuti kakva je bio velicina, sada bio na zalost. Pogresno si ti to nesto povezao... Cu pljuckati, a ja ga hvalila Phoebe and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 jel jos neko na forumu to shvatio u negativnom kontekstu, ne razumem Jesi ti to mene pomesao sa nekim? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 9 часа, Вилер Текс рече @Phoebe Мислим да те нигде нисам напао. Критиковао да, грубо да. Поука свима нама да боље разислимо пре него што напишемо и да не истерујемо своје до краја. Počni tu pouku da primenjuješ prvo na sebi. Verbalno si me napao iako sam te zamolila da dođeš sutra. Takođe i kome i zašto aminujem. Nisi jedini, to me veseli, znači ti si fan Dobar si čovek, imaš aplauz , ja sam loš, zadovoljan?... Šta ima da kritikuješ pa još grubo kad sam odmah stala, de prelistaj temu od prve stranice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 6 часа, Ana B. рече jel jos neko na forumu to shvatio u negativnom kontekstu, ne razumem Jesi ti to mene pomesao sa nekim? Nije bre, naprotiv, već kako si naslovila temu sve govori. Ja sam bad gay,not you Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 2 часа, Phoebe рече Počni tu pouku da primenjuješ prvo na sebi. Verbalno si me napao iako sam te zamolila da dođeš sutra. Takođe i kome i zašto aminujem. Nisi jedini, to me veseli, znači ti si fan Dobar si čovek, imaš aplauz , ja sam loš, zadovoljan?... Šta ima da kritikuješ pa još grubo kad sam odmah stala, de prelistaj temu od prve stranice. Рекох свима нама. Нигде ја нисам писао ко је добар ни ко је лош овакав или онакав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука