Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Да л` вам је лакше сад кад се човек преселио? Phoebe and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Да можете да тлапите штедро? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 И анализујете улоге његове? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Јадни човецци, набијте у анусе своје те анализе које изрекосте? Где вам је част? Образ? Имате ли ишта? Образа? Речи? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 6 минута, Милан Ракић рече И? Како с` осећају "хејтери" с`о ве теме сад када с` Небојша упокојио? Јел` им и лкаше? Нисам хејтер. Погодила ме вест јутрос кад сам прочитала, тим пре што имам неког најблискијег ..и баш сам се молила и за Глоговца. А јуче сам се баш око тога докачила са Вилером , имаш дијалог у теми Ваца поново јаше па види. Баш си зао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 9 минута, Phoebe рече Нисам хејтер. Погодила ме вест јутрос кад сам прочитала, тим пре што имам неког најблискијег ..и баш сам се молила и за Глоговца. А јуче сам се баш око тога докачила са Вилером , имаш дијалог у теми Ваца поново јаше па види. Баш си зао Ево кајем се што сам зао. А баш покушах пре неки дан да једном врло разложном анализом покажем да нисте у праву. Ал хејтовање ваљда вам у крви... Шта знам. Ви рекосте и срећом све црно на бело постоји. Да не буде као, пијан краљ вара! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 9 минута, Милан Ракић рече Наш Форум је још пре пет година помињао ово Небојшино одбијање улоге, а као што казасмо, што неки дновинари искористиху зарад читанности сада... А тада.. А видиш, ја нисам имала појма ни о филму, ни о улози јер не гледам тв. Нисам знала ни да је болестан. Ко је још хејтер осим мене? Не видим никог више. А одмах сам повукла реч. Ово је баш ниско. Ако данас-сутра мени нешто буде, биће ти жао, нико није поштеђен. Сваки дан неко оде због рака, смучило ми се , знам како је Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 3 минута, Милан Ракић рече Ал хејтовање ваљда вам у крви Ма коме? Ја и хејт два појма, све терам на шалу, какав хејт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Phoebe рече А видиш, ја нисам имала појма ни о филму, ни о улози јер не гледам тв. Нисам знала ни да је болестан. Ко је још хејтер осим мене? Не видим никог више. А одмах сам повукла реч. Ово је баш ниско. Ако данас-сутра мени нешто буде, биће ти жао, нико није поштеђен. Сваки дан неко оде због рака, смучило ми се , знам како је Није сестро. Како теби, тако и мени. (то мсм, биће ми жао и то. Свакако теби, пре мени...Ја сам пушач наиме... Небитно) Лично, када прочитах прве редове твоје тада на теми, баш помислих, вероватно жена не зна за усуд Небојшин. Међутим, након баш мсм Вилеровог коментара, ти настави даље по истој методологији и још си се "одважила" те анализовала да ли је и како је и када је, пре или после агента реаговао. Ја заиста ћутах, а све пише, тек након, дан или два, оставих коментар као новинар и објасних да постоје новинари и дновинари... И небитно... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 6 минута, Милан Ракић рече Шта знам. Ви рекосте и срећом све црно на бело постоји. Па срећом постоји, објаснила сам јуче Тексу, и иако сам повукла речено, опет ме цимао да испадне добар. Ал ајд лош сам човек, шта ћу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Па срећом постоји, објаснила сам јуче Тексу, и иако сам повукла речено, опет ме цимао да испадне добар. Ал ајд лош сам човек, шта ћу Дабогда умро да сам реко да си лош човек, али да си, и поред неколико веома зрелих коментара остала при свом мненију-твоје је право, ал` оно, ако је и "као" најгори, негде капираш да треба овако, а да би било још горе, наравно да није тако..Нзнам. И небитно. Не мора и није моја реч обавезујућа за никог, сем за моје деце и жену, ал оно као, не морам ништа да ти причам, погледај шта си писала Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Phoebe рече Ако данас-сутра мени нешто буде, биће ти жао, нико није поштеђен. Сваки дан неко оде због рака, смучило ми се , знам како је Anđeli s tobom... pomjeri se s mjesta, zečja šapica, so preko ramena... Šta bre sjutra nešto da ti bude... ne baksuziraj. Dobar si ti čovjek, ali ja i ti ne gledamo TV, pa ne znamo ništa, sem ono što nam komšije s prozora kažu. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече Није сестро. Како теби, тако и мени. (то мсм, биће ми жао и то. Свакако теби, пре мени...Ја сам пушач наиме... Небитно) Лично, када прочитах прве редове твоје тада на теми, баш помислих, вероватно жена не зна за усуд Небојшин. Међутим, након баш мсм Вилеровог коментара, ти настави даље по истој методологији и још си се "одважила" те анализовала да ли је и како је и када је, пре или после агента реаговао. Ја заиста ћутах, а све пише, тек након, дан или два, оставих коментар као новинар и објасних да постоје новинари и дновинари... И небитно... Да. И сложила сам се са свим, одмах. Има све црно на бело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Управо сада, Ayla рече Anđeli s tobom... pomjeri se s mjesta, zečja šapica, so preko ramena... Šta bre sjutra nešto da ti bude... ne baksuziraj. Dobar si ti čovjek, ali ja i ti ne gledamo TV, pa ne znamo ništa, sem ono što nam komšije s prozora kažu. И моја сестра је добра па има рак Ayla , АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 И на концу да ниси и ако не капираш да је тако и да нешто "јеси", шта те брига шта ја тлапим... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука