vinston Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Veoma dobar filmic, sa dve predivne dame.? ??? ????? ? ?? ?????? ??? ? ???? ????? pa zashto? ostaje ti samo predivan osecaj i toplina oko srca Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Veoma dobar filmic, sa dve predivne dame.? ??? ????? ? ?? ?????? ??? ? ???? ????? dada pa zashto? ostaje ti samo predivan osecaj i toplina oko srca ?? ???? ? ????? ??????? ??? ????... navijanje "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Veoma dobar filmic, sa dve predivne dame.? ??? ????? ? ?? ?????? ??? ? ???? ????? dada pa zashto? ostaje ti samo predivan osecaj i toplina oko srca ?? ???? ? ????? ??????? ??? ????... Hocesh da kazesh da za njih dve nema mesta ? navijanje Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Не знам дали је већ био у препорукама. http://www.imdb.com/title/tt0419887/ Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 Veoma dobar filmic, sa dve predivne dame.? ??? ????? ? ?? ?????? ??? ? ???? ????? pa zashto? ostaje ti samo predivan osecaj i toplina oko srca ?? ???? ? ????? ??????? ??? ????... 0110_hahaha Hocesh da kazesh da za njih dve nema mesta ? ??? ?????, ?? ?? ?????? ?? ???????, ??? ?? ???? ? 2? ???????, ???? ????????????????... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ??? ?????, ?? ?? ?????? ?? ???????, ??? ?? ???? ? 2? ???????, ???? ????????????????... 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Ostaje nam da i dalje mashtamo. Lepo je to tako s vremena na vreme Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ??? ?????, ?? ?? ?????? ?? ???????, ??? ?? ???? ? 2? ???????, ???? ????????????????... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Ostaje nam da i dalje mashtamo. Lepo je to tako s vremena na vreme 0110_hahaha ????,?????,?????? ?? ?????? ????? ?? ????????? ???? ???? ??? ?????? 0110_hahaha??? ??? ????? ???? ???? ????? ?????????. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 да, слатко се исмејем кад их гледам 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 http://www.filmske-radosti.com/Slike/Imaginarijum%20poster.jpg[/img] Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 The Painted Veil (2006) http://www.imdb.com/title/tt0446755/ Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Фебруар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 Трејлеп пуно обећава... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 ??????? ???? ???????... ???? ?? ???, ??? ??????. ???? ??? ????, ????? ????? ????? ? ????? "????" ????. Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука