Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Dead Man Walking (1995)

http://www.imdb.com/title/tt0112818/

Можда се може рећи класик, обрада теме о покајаном разбојнику на крсту-на мене, а вероватно и на многе, оставио снажан утисак за који је заслужна и одлична глумачка екипа...

Постављена слика

Dead Man Walking (1995)

Подели на овим сајтовима

kratak film-obavezno pogledati-zove se "znaci"

prvi deo

Schweppes Short Film Festival - Signs (part 1)

drugi deo

Schweppes Short Film Festival - Signs (part 2)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mozart-e,

Свака част!!!!

Фантастично и изузетно поучно. Може се применити у сваком делу овога живота.Жеља за променом, шанса, неодлучност, па опет шанса.....сјајно!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

pa shto u pet tema isti film gurash?

lepo stoji u kratkom metru, i to je sasvim dovoljno. a i deda je postavio taj film josh odavno..

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

vinstone nije u 5 nego u 3-ti bi kao racionalista trebalo da se snalazis sa brojevima.....kao drugo,ako smatras da je krsenje pravila imas na forumu opciju "prijavi uredniku" i kao trece,hvala sto pratis moje postove  :cheesy3:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

vidish, chak mi ni sa brojevima ne ide.... a naravno prijavicu uredniku za te postove da se brishu.

pratim ja sedmu umetnost ne tvoje postove  8)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

The Passion Of The Christ Trailer

Sta mislite o ovom filmu?

Posebno me zanima misljenje svestenika...kad je film premijerno prikazan digla se velika buka oko toga koliko je istinit....Mel Gibson's objasnjenje je bilo da je on radio film po istinskoj veri doduse katolickoj kako on kaze istinskoj ne ovoj farisejskoj.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Inchiesta, L' (2006) ( Final inquiry)

http://www.imdb.com/title/tt0491720/

Постављена слика

Радња филма се одиграва 35. г. по Христу у Јудеји-команданта 7. германске легије Тита Тауруса император Тиберије шаље тамо да преиспита Пилатов судски случај над Исусом из Назарета. Иако су апостоли и остали хришћани тог доба уобичајено представљени у сентименталном духу, мишљења сам да филм треба одгледати.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Циганска магија

www.imdb.com/title/tt0130752

Дефинитивно га треба погледати. Мики Манојловић урнебесан када почне да меша цигански и македонски. Одлична музика.

Постављена слика

Gipsy Magic

Подели на овим сајтовима

• Гости

The Kite Runner (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0419887/

Симпатичан филм, радња се одиграва у Авганистану, етичка димензија приче јако наглашена. Талибани представљени у најцрњем светлу. Једну од главних улога игра Homayoun Ershadi , познат нам из Ta'm e guilass илити A Taste of Cherry.

Постављена слика

The Kite Runner (trailer)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...