Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

film "Admiral"

http://admiralfilm.ru/

Odgledah i ostavio je manje vise prijatan utisak ali ga ipak preporucujem.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

oO filmu Car, verojatno e nov zosto go gledav na festival vo Bitola.Raboten po istoriski nastan spored zitieto na patrirahot Filip...................nasiot omilen jurodiv od Ostrov go igra Ivan grozni , covek so dve licnosti.......prekrasen primer za razlikite megu zborovite i delata. PREKRASEN FILM  za macenickiot, vistinskiot do smrt verniot podvig na patriarhot Filip. Filmot e poln so emocii, prekrasna kostimografija, gluma..... Da se odbere vistinata koga zalogot e smrt na blizniot........vistinata ke pobedi na krajot  ......da go gledate pozdrav

Подели на овим сајтовима

brate iz makedonije...jel možeš da mi kažeš šta na makedonskom znači...ČIVTE ČAMČE..ima takva pesma od grupe mizar...niko mi do sad nije znao reći...pozdrav

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Freedom Writers (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0463998/

Филм рађен по истинитом догађају. Наиме, реч се о амбициозној и посвећеној наставници енглеског језика која је `препородила` ученике једног одељења, а који су живели у делу града где су међусобна убиства свакодневица. Импресивна је сцена у којој она пита колико њих је изгубило више од 3 друга у међусобним обрачунима локалних банди, а јавља се већина. Уместо да заврше трагично, добар део ових до тада најгорих ђака су позавршавали некакве више школе и постали озбиљни и зрели људи.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Синоћ је на ФОКС-у био НЕВИЂЕН филм са Сузан Сарандон, глумцем Мисиз Даубтфајер - заборавих име, Пенелопом Круз итд.

Исплакала сам се као киша.

Какве животне поуке ...

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?? ????-? ??? ??????? ???? ?? ????? ????????, ??????? ????? ?????????? - ????????? ???, ????????? ???? ???.

????????? ??? ?? ??? ????.

????? ??????? ????? ...

Nije DauBtfajer, vec Dautfajer, chovek se zove Robin Vilijams, i jedva je izvukao zivu glavu, skoro se operisao.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...