Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

?? ?? ?? ???? ??? ??????????? ? ????????????????? ???? ???????? ? ????????? ?? ????????? ?? ???? ????? ???? ?? ???.

Vidiš Milice kuda vodi ovaj svet ne znam, ali matrix je po meni film o stanju uma, ?esto se može videti ?ovek koji se u glavi stvorio neku svoju stvarnost i ne vidi ono što ne želi da vidi, ne želi da se pomakne iz svoje uljuškanosti u nekom svom svetu, ljudi koji traže Istinu idu trnovitim i tegobnim putem, taj put je uzan  kao i vrata puta na kraju, isto tako postoji širok put sa širokim vratima na kraju, neko želi saznati istinu o sebi i sebe približiti Istini, neko to ne želi.crvenu ili plavu  :cheesy1:

?? ???? ?? ????? ?????? ??? ????? ?????? ? ???????? ??????:"Are you in or not".??? ?????, ???? ?? ?? ??????,??? ????? ?? ???? ? ??? ????, ???? ?? ???? ???? ????...??????????????? ?? ?? ????????:"People are not born, thez are grown!"???? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ??????? ? ????????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Матрикс је стварно прича за себе.

Прича се по чаршији да је сценариста био неки лик дал је радио за циа или фби немам појмова али је експериментисао са дрогама, те је мање више сценарио написао на основу онога што је лично видо.

Прича може да се схвати скроз Хришћански, и мислим да су браћа пољаци режисеру у том смеру усмерили цео сценарио , као избор између прелести која је лепа и реалности која је ружна.

Подели на овим сајтовима

Али од свих филмова мени је Терминатор 2 култни филм.

Зашто? Још увек не могу да објасним добро.

Ал ће објасним једаред.

И ту наравно има апокалиптичких збивања , мада има и оних фајтерских.

Ал је некако млого здравији од већине тих апокалиптичких сф филмова.

Подели на овим сајтовима

??? ?? ???? ???? ?? ????? ???? ?? ?????? ????????? ????????

http://www.google.com

odesh na ovaj sajt, pa ukucash hitchcock  + rapidshare ili + torrent

i vola :o

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Fracture

http://www.imdb.com/title/tt0488120/

Anthony Hopkins у свом елементу, млађани Ryan Gosling се такође доказао врло специфичним глумачким изразом. Занимљив и узбудљив трилер.

Постављена слика

Fracture (trailer)

Подели на овим сајтовима

Kako sam se samo smorio gledajuci ovaj prosechni triler..

Em shto nije uverljivo, em shto izvalish stvari posle 15 mnuta i nadash se da ce uspeti da neshto naprave. ALi ostaje sam samo da se nadamo :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...