Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 3 weeks later...

Uskoro bi trebao da izadje film o Hokingu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Причао један Старац: пошто је једно вријеме боравио у Светој Земљи једно јутро срете групу дјеце која се играју. Поздравивши их и прошавши поред њих одједном му као стријела срце прободе једна помисао - Да сам био овдје прије 2000 година свако од ове дјеце могло је бити Господ, а ја га не бих препознао. И Старцу ударише сузе...

Ко погледа филм схватиће :D

Хвала на филму!

Подели на овим сајтовима

Јао бре Манолис... па де га нађе... а толко пута сам читајући твоје писање хтео да те зовем да се вратиш кући :) сад, да препоручиш три комада без холивудског хепиенда да се опереш од овог :)

Ево ти овај, јес да је амерски ал пробај : http://www.imdb.com/title/tt2209764/?ref_=nv_sr_2

Подели на овим сајтовима

А сад један хорор, наставак "Прочишћења":

8/10

http://www.imdb.com/title/tt2975578/

Добар, само што није хорор-уколико као хорор не схватимо перспективу најнасилније нације....The Land of the Free and the home of the Brave....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...