Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Dobro otprilike znamo sta je to, ali pitanje glasi kako se javlja, zasto Bog to dopusta i koga to kaci, kazu da to nije isto sto i psihicka bolest... https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiv4N-W3dzYAhViYJoKHYiqACYQFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fdrustvo%2Fisterivanje-djavola-u-srpskoj-crkvi-svestenik-koji-je-prisustvovao-ritualu-iz-njega%2Fbwgfqqv&usg=AOvVaw2jQHwIzWHlN4odBpr58HiM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Meni su je dijagnostikovali Miroljub i Stojadin Artemijevac. Za sada nisam imao problema. Само то може да објасни како дижеш 120 кила 15 пута за редом... -Владимир-, ИгорМ, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Meni su je dijagnostikovali Miroljub i Stojadin Artemijevac. Za sada nisam imao problema. Ima sličnosti, ima, ima..... Матусал, Зосима, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 17 минута, Ana B. рече Dobro otprilike znamo sta je to, ali pitanje glasi kako se javlja, zasto Bog to dopusta i koga to kaci, kazu da to nije isto sto i psihicka bolest... https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiv4N-W3dzYAhViYJoKHYiqACYQFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fdrustvo%2Fisterivanje-djavola-u-srpskoj-crkvi-svestenik-koji-je-prisustvovao-ritualu-iz-njega%2Fbwgfqqv&usg=AOvVaw2jQHwIzWHlN4odBpr58HiM Mogu ti reci da je jako gadno imao sam prilike da ih vidim. Tacno je da se razlikuju od psihickih bolesnika po stvarima koje mogu da ucine. Kako i zasto se to dogadja, ne kaze nam se puno ni u Bibliji ni u predanju. Lek je molitva. Cak u trebniku postoje posebne molitve za njih. Iako me je zanimalo da procitam nesto o tome slabo sam nasao. Grizzly Adams, Ana B., Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Ima dosta zabluda, praznoverja i sujeverja oko toga. Za neke slucajeve sam slusao da ih je to zakacilo preko kontakta sa magovima, medijumima i td. Malo se ljudi time bavi. Vecina svestenika izbegava da cita molitve za takve. Na Ostrogu citaju molitve. Negodno je sto i oni koji citaju molitve su vrlo cesto jako koncentrisani na djavola i sta on moze a ne na Gospoda i sta Gospod moze. Uglavnom prilicno teska situacija za one koje je to zakacilo. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Ima dosta zabluda, praznoverja i sujeverja oko toga. Za neke slucajeve sam slusao da ih je to zakacilo preko kontakta sa magovima, medijumima i td. Malo se ljudi time bavi. Vecina svestenika izbegava da cita molitve za takve. Na Ostrogu citaju molitve. Negodno je sto i oni koji citaju molitve su vrlo cesto jako koncentrisani na djavola i sta on moze a ne na Gospoda i sta Gospod moze. Uglavnom prilicno teska situacija za one koje je to zakacilo. ne bave se ljudi mnogo tim pitanjem, jer je tesko dokucivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Управо сада, Ana B. рече ne bave se ljudi mnogo tim pitanjem, jer je tesko dokucivo Pa i zahteva veliku posvecenost Hristu i veliku molitvenost jer je Gospod reka da se taj rod izgoni samo molitvom. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Zbog cega bas samo neke osobe, moze biti nekrstene, bave se magijom, al nije ni to dovoljno, ima i slucajeva da idu u crkvu, pa opet je neka djavoimanost u pitanju, da li zbog nerada ili ko bi ga znao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Kod Oca Arsenija Jovanovica je sve jasno po tom pitanju sizofrenija ili svetost i ja imam taj stav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 1 hour ago, Muramasa рече Njihov mozak funkcionise u alfa rezimu Значи одавде потичу приче о алфа мушкарцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 48 минута, Muramasa рече @Grizzly Adams, @Juanito Imate li i vi sličnosti? Немам баш много сличности. Ја сам либерални и православни хедониста, то се баш слабо укапала у било шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 1 hour ago, Ana B. рече Kod Oca Arsenija Jovanovica je sve jasno po tom pitanju sizofrenija ili svetost i ja imam taj stav Nije to jedina stvar koju on lupa. Lady Godiva, Војвода7, Ana B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 57 минута, Trifke рече Nije to jedina stvar koju on lupa. Лупи и ти тако нешто... То је свето лупетање. (уопште није лупетање) само уметничка ширина израза. Не знам откуда толике осуде и повике на о.Арсенија, да ли вас чачне у нешто што вас заболи, или једноставно имате духовно венско закрчење да разумете дотичног...не може то свако... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Лупи и ти тако нешто... То је свето лупетање. (уопште није лупетање) само уметничка ширина израза. Не знам откуда толике осуде и повике на о.Арсенија, да ли вас чачне у нешто што вас заболи, или једноставно имате духовно венско закрчење да разумете дотичног...не може то свако... Pa nemam potrebe da lupam nego se trudim da kazem nesto sto nije lupanje. Osude onoga sto gvori da. Ja nisam napao nejgove postupke mada bi mogao i to vrlo argumentovano. Umetnicka sirina reci da su djavoimani ili sizofrenija ili sveci. Mora da su onda promasili apostoli kada su pisali ono sto su pisali u svojim jevandjeljima. Ima toga jos: npr recenica: Bog je stvorio andjele i onda poce vecnost. Na ovakvu glupost covek prosto nezna sta bi rekao. Dalo bi se navesti jos toga ali mislim da je i ovo dosta. Ne zelim da komentarisem ovu zadnju recenicu jer nije dostojna komentara. Iskreno nisam od tebe ocekivao tako nizak govor. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука