Nebojš.a Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 @Neša_ Što si promenio nik iz Tvrtko u Neša? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 10 минута, Nebojš.a рече @Neša_ Što si promenio nik iz Tvrtko Nije mogao da se odbrani od navale tih žena Zbog starog nika, mislim Ako me razumete Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 18 минута, Natasa. рече Čaaaamuge po getoima na socijali, a? White power Не би ја ту мешао меланин. Треба само испоштовати три веома једноставна правила: 1. Finish high school 2. Get a job 3. Don't get pregnant at 17 Тешко ли је... Goku је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече 1. Finish high school Комуњаро!!! Шта тебе брига како ћу ја да школујем своју децу! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Don't get pregnant at 17 Or less... To pričaš iz perspektive odraslog, dobrostojećeg belog muškarca, tkz. represor . Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 40 минута, Natasa. рече Čaaaamuge po getoima na socijali, a? White power Нигеријци у Мурици имају већи просек зараде по кући од америчког просека. И неће се друже с овима из гета. Значи није меланин, што рече Медвед. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Juanito рече неће се друже с овима из гета. Govna! Rade za belog čoveka i neće da se solidarišu sa bratom iz hooda koji samo odbija da radi za represora . Pravda za Šanikvu i Džamala! Juanito, Grizzly Adams and Goku је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Don't get pregnant at 17 Жене неодољиве, XXXL кондоми скупи, сиромаштво и нема се пара за исте и ето тако то буде... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече To pričaš iz perspektive odraslog, dobrostojećeg belog muškarca, tkz. represor . Много волим те дискусије... Кажем - "I'm not white, I'm Serbian". Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече I nije, nego dindu nuffin kultura. Dindu nuffin , jer Kunta Kinte nije dovoljno uvredljivo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 5 часа, Muramasa рече Evo i treće teme o odevanju. Kod nas IT-evaca je prilično opušteno odevanje, mogu čak i sandale (bez čarapa). Ja sam ranije bio prilično opušten (farmerke, patike i uska majica), osim kada sam oblačio košulju i sako kad je bio neki baš ozbiljan sastanak, recimo kad smo ugovarali posao u SANU. Sada idem više na neku Largo Winch / Tony Stark varijantu, od kada sam postao glavnim (doduše, i jedini) inženjer na projektima za naučne repozitorijume. Izbor odjevne kombinacije zavisi od obima posla planiranog za taj dan. Uvijek je neka crna varijanta, ili military print... i gledam da mi je prijatnije za rad, tako da obično nosim nešto slično ovome: Paradoksologija and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 6 минута, Natasa. рече Govna! Rade za belog čoveka i neće da se solidarišu sa bratom iz hooda koji samo odbija da radi za represora . Pravda za Šanikvu i Džamala! Ма нек су живи и здрави, поправиће се ваљда и то све једном. Има и њих који успеју да испливају из тог зла и живе нормално. Неки се чак и обогате. Ја сам први и једини пут возио бембару (и то не ону најјефтинију серију за ”сиротиљу”) која је власништво двоје ”чамуга” инжењера (муж и жена). Поред тога имају мерџу и један од оних огромних камионета јер он воли да се вози по планинма, по ивици провалија. А она брате-сестро лепа само тако, ал то је већ стандардно. Natasa. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Много волим те дискусије... Кажем - "I'm not white, I'm Serbian". Je l belci po Amerikama stvarno osećaju tu grižu savesti? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Много волим те дискусије... Кажем - "I'm not white, I'm Serbian". Управо то. Пази хеботе, ми Срби привилеговани. Добили бесплатне бомбе од њихових заштитника. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Много волим те дискусије... Кажем - "I'm not white, I'm Serbian". Možeš i ti da tražiš neka prava jer si ugnjetavan. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука