Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 19 минута, Goku рече Malo jače od 9. Opel meriva iz 2006 i asfaltiranje dvorišta Нек је са срећом, домаћине! У здрављу да возиш. Наша корса из 2000. још гура. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 9 минута, Juanito рече Да. Скоро била вест о брачном пару који се вратио из Шведске и уложили људи знање и паре које су тамо стекли у пекару са скандинавским пецивима у неком релативно мањем месту у Босни, заборавих којем. Засули их људи ничим изазваним отровним коментарима. С тим што коментари у медијима и нису баш репрезентативан узорак у било којој земљи... To je zavist i da kažeš ima svugde. Ovo je nešto specifično da se drzneš da kažeš kako je tebi teško pored čoveka koji ne može sam u wc da ode i JOŠ NOSI POZITIVNU PORUKU! Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 27 минута, Natasa. рече Čitam na b92 neku pozitivnu poruku Stivena Hokinga na temu depresije. Komentari majko mila-pričao bi drugačije da živi u Srbiji...taj nije ni prošao pored depresije... Srbi su toliki čemer da to ide u bezobrazluk. Da za čoveka koji se nije pomerio iz kolica, koji ne može u wc da ode sam, komunicira preko kompjutera komentarišeš kako je TEBI još gore jer si u Srbiji. BEZOBRAZLUK!!! Srbi su bezobrazni! није то само ствар безобразлука, него безнадежних личноси, такве где год да ставиш наћиће неко АЛИ Goku је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Natasa., RYLAH and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 7 минута, Снежана рече није то само ствар безобразлука, него безнадежних личноси, такве где год да ставиш наћиће неко АЛИ Najobičniji egomanijaci. Postojim samo JA i nikom nije kao meni. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 8 минута, Grizzly Adams рече Šta ti tu džabalebariš pred konpjutorom, ceo dan drndaš telefon mesto da se latiš ozbiljnog posla Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branislav81 Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 50 минута, Natasa. рече Problem u Srba je što misle da za rad na njivi treba da se dobije orden Mi smo poljoprivredna zemlja i time treba da se bavimo! Nećemo valjda čipove jesti! Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 часа, Goku рече Evo dvije sa posla, pa procijenite sami. Znači, strogi dres kod. Ti si rešio da se oženiš? Neša_ and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 54 минута, Grizzly Adams рече Auuuuu rodjo u kojoj si banji boravio pa se ovako oporavio? Pitam za drugaricu. Juanito, Neša_, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Je li @Grizzly Adams, ima li tu zdravstveno, socijalno, penziono, bonovi za topli obrok, 8 sati rada i ni minut duže? Radi li ta država išta ili sve moraš jadan sam? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Код мене је исто опуштена варијанта. Значи обично су то старкице/балетанке/чизмице, фарке, нека мајца или кошуљица. Два пута сам носила огроман мушки џемперу, онако као хаљину, и ником ништа. Али кад ми дуне онда су то сако, кошуља, панталонице, штикле.. Сад сам добила идеју, у пон ћу да носим нове панталонице и неке nerdy ципе. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 49 минута, Trifke рече Ti si rešio da se oženiš? Već sam to pregrmio Trifke је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 44 минута, Muramasa рече Nego, nekako mi se činiš matoro za fana Dragon Ball serijala. Koje si godište? Pa hvala na komplimentu, kolega, lijepo ti meni, a ja još ni 40 Nikad ne možeš biti mator za DB i SW Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 21 минута, Natasa. рече Je li @Grizzly Adams, ima li tu zdravstveno, socijalno, penziono, bonovi za topli obrok, 8 sati rada i ni minut duže? Radi li ta država išta ili sve moraš jadan sam? Нема ништа лепше него самосталност. Још кад би ми вратили оне паре што ми узимају и деле тамо разноликим људима који неће да раде... Goku је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Grizzly Adams рече који неће да раде Čaaaamuge po getoima na socijali, a? White power Goku је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука