Jump to content

Kakose oblacite kadidete na poso?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 19 минута, Goku рече

Malo jače od 9. Opel meriva iz 2006 i asfaltiranje dvorišta :)

Нек је са срећом, домаћине! У здрављу да возиш. Наша корса из 2000. још гура. 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Да. Скоро била вест о брачном пару који се вратио из Шведске и уложили људи знање и паре које су тамо стекли у пекару са скандинавским пецивима у неком релативно мањем месту у Босни, заборавих којем. Засули их људи ничим изазваним отровним коментарима. С тим што коментари у медијима и нису баш репрезентативан узорак у било којој земљи...

To je zavist i da kažeš ima svugde. Ovo je nešto specifično da se drzneš da kažeš kako je tebi teško pored čoveka koji ne može sam u wc da ode i JOŠ NOSI POZITIVNU PORUKU!

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Natasa. рече

Čitam na b92 neku pozitivnu poruku Stivena Hokinga na temu depresije. Komentari majko mila-pričao bi drugačije da živi u Srbiji...taj nije ni prošao pored depresije...

Srbi su toliki čemer da to ide u bezobrazluk. Da za čoveka koji se nije pomerio iz kolica, koji ne može u wc da ode sam, komunicira preko kompjutera komentarišeš kako je TEBI još gore jer si u Srbiji. BEZOBRAZLUK!!! Srbi su bezobrazni!

није то само ствар безобразлука, него безнадежних личноси, такве где год да ставиш наћиће неко АЛИ

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

није то само ствар безобразлука, него безнадежних личноси, такве где год да ставиш наћиће неко АЛИ

Najobičniji egomanijaci. Postojim samo JA i nikom nije kao meni.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Eating-breakfast-each-day-can-help-preve

Šta ti tu džabalebariš pred konpjutorom, ceo dan drndaš telefon mesto da se latiš ozbiljnog posla :ljut:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Goku рече

Evo dvije sa posla, pa procijenite sami. Znači, strogi dres kod.

8N95HsR.jpg

a5iPN7E.jpg

Ti si rešio da se oženiš? :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Код мене је исто опуштена варијанта. Значи обично су то старкице/балетанке/чизмице, фарке, нека мајца или кошуљица. Два пута сам носила огроман мушки џемперу, онако као хаљину, и ником ништа. :D

Али кад ми дуне онда су то сако, кошуља, панталонице, штикле.. Сад сам добила идеју, у пон ћу да носим нове панталонице и неке nerdy ципе. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Trifke рече

Ti si rešio da se oženiš? :D

Već sam to pregrmio :D

• Хахаха 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Muramasa рече

Nego, nekako mi se činiš matoro za fana Dragon Ball serijala. Koje si godište?

Pa hvala na komplimentu, kolega, lijepo ti meni, a ja još ni 40 :D

Nikad ne možeš biti mator za DB i SW

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Natasa. рече

Je li @Grizzly Adams, ima li tu zdravstveno, socijalno, penziono, bonovi za topli obrok, 8 sati rada i ni minut duže? Radi li ta država išta ili sve moraš jadan sam?

Нема ништа лепше него самосталност. :)

Још кад би ми вратили оне паре што ми узимају и деле тамо разноликим људима који неће да раде...

• Радостан 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

који неће да раде

Čaaaamuge po getoima na socijali, a? :ani_biggrin:

White power :ani_biggrin:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...