Jump to content

Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu?

Оцени ову тему

Ayla

Препоручена порука

пре 2 минута, Ayla рече

Ma ne vrijedi. Ubijeđena je da je onaj tvoj komentar napisan ili iz golog straha, ili da sam ti platila. Mama je gora od nevjernog Tome.:)))

Ја сам рођена на Томиндан и скроз сам неверни Тома. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ayla рече

Ma ne vrijedi. Ubijeđena je da je onaj tvoj komentar napisan ili iz golog straha, ili da sam ti platila. Mama je gora od nevjernog Tome.:)))

Mama deluje poprilično autoritativno.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

Mama deluje poprilično autoritativno.

Jedna je majka.... stalno to ponavljam kada mi digne pritisak.... jedna je majka! :D
Vrijedna, radna i sposobna, i da nije bila takva, teško da bi opstala i bila to što jeste. Nije je život mazio, a ostala je vrlo čvrsta i nesalomiva žena. Nije se prosipala sa emocijama, i ukoliko bi bilo potrebno da tražim zaštitu bilo kakvu, nema muškarca koji bi me bolje štitio od nje... ali, moj Komsić je neviđeno biće. Ne trpi neposlušnost, a ja joj jedina kontriram... možda joj ličim više nego priznajem, i upravo me je to sada natjeralo da se nasmiješim milo.
Da... da je muško, bila bi general :D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Jedna je majka.... stalno to ponavljam kada mi digne pritisak.... jedna je majka! :D
Vrijedna, radna i sposobna, i da nije bila takva, teško da bi opstala i bila to što jeste. Nije je život mazio, a ostala je vrlo čvrsta i nesalomiva žena. Nije se prosipala sa emocijama, i ukoliko bi bilo potrebno da tražim zaštitu bilo kakvu, nema muškarca koji bi me bolje štitio od nje... ali, moj Komsić je neviđeno biće. Ne trpi neposlušnost, a ja joj jedina kontriram... možda joj ličim više nego priznajem, i upravo me je to sada natjeralo da se nasmiješim milo.
Da... da je muško, bila bi general :D

Prava Crnogorka štono bi se reklo.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Moja sestra se udala na treći dan Duhova i isto su nosili pletene vence umesto kruna, to mi je bilo prelepo... :)

Aaa bili su i venci i krune, nije se skrtarilo :smeh1:

image.jpg

• Волим 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...