Jump to content

Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu?

Оцени ову тему

Ayla

Препоручена порука

Dobro me podsjeti...dođe mi da otvorim temu -  Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu?
Evo muku mučim dva mjeseca. Dobih uslov: ne u crno, ne u bijelo, ne ovako, ne onako... o jadu su me zabavili.
Ja sve imam crno, ili bijelo... i ne mogu naći nešto što će zadovoljiti stroge kriterijume, meni voljenih bića, a opet da ja budem, ja.... karambakarambitaneksveide....  :kriminalac:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ayla рече

Dobro me podsjeti...dođe mi da otvorim temu -  Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu?
Evo muku mučim dva mjeseca. Dobih uslov: ne u crno, ne u bijelo, ne ovako, ne onako... o jadu su me zabavili.
Ja sve imam crno, ili bijelo... i ne mogu naći nešto što će zadovoljiti stroge kriterijume, meni voljenih bića, a opet da ja budem, ja.... karambakarambitaneksveide....  :kriminalac:

Obuci crvenu haljinu, tebi će to super da stoji.

Подели на овим сајтовима

Теби би и џак добро стајао...опусти се и обуци прво што немаш, свиди ти се кад одеш у куповину. Али оно, баш, баш да ти се свиди.

А и уметник си...зачини мало, ако имаш смелости ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Svaka čast za naslov.

Ајла је смислила. Моје је било само њену намеру да "преточим" у тему :)

пре 8 часа, Ayla рече

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Obuci crvenu haljinu, tebi će to super da stoji.

Crveno obuci, nek' sluti na radost
tugu nek ti pokrije lepota i mladost
crveno obuci, ne trazim ti puno
jos veceras nemoj da me zavijes u crno 

(Ljuba Aličić, rani 21. vijek nove ere)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Goku рече

Crveno obuci, nek' sluti na radost
tugu nek ti pokrije lepota i mladost
crveno obuci, ne trazim ti puno
jos veceras nemoj da me zavijes u crno 

(Ljuba Aličić, rani 21. vijek nove ere)

Земљак заслужује и аудиовизуелизацију :)))

Подели на овим сајтовима

Мало офф-а; нажалост немам снимак "са собом", ал` имао сам прилику да присуствујем `ваком једном "џемовању" у једној шабачкој кафани у ситне сате са Љубом. Тада је било и без матрице, "на суво". Мсм. "суво" његово певање б(р)ез музике. Остало је било врло "течно" па и сузе...

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Dobro, bre, Milane, ostavimo se Ljube na trenutak pa da damo Ayli konstruktivne prijedloge.
Evo npr:

top-10-sweet-funny-must-see-wedding-movi

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...