Ayla Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Dobro me podsjeti...dođe mi da otvorim temu - Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu? Evo muku mučim dva mjeseca. Dobih uslov: ne u crno, ne u bijelo, ne ovako, ne onako... o jadu su me zabavili. Ja sve imam crno, ili bijelo... i ne mogu naći nešto što će zadovoljiti stroge kriterijume, meni voljenih bića, a opet da ja budem, ja.... karambakarambitaneksveide.... Lady Godiva, Trifke and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 6 часа, Ayla рече Dobro me podsjeti...dođe mi da otvorim temu - Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu? Evo muku mučim dva mjeseca. Dobih uslov: ne u crno, ne u bijelo, ne ovako, ne onako... o jadu su me zabavili. Ja sve imam crno, ili bijelo... i ne mogu naći nešto što će zadovoljiti stroge kriterijume, meni voljenih bića, a opet da ja budem, ja.... karambakarambitaneksveide.... Obuci crvenu haljinu, tebi će to super da stoji. Милан Ракић, Trifke and Ayla је реаговао/ла на ово 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Ево теме Ayla је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Теби би и џак добро стајао...опусти се и обуци прво што немаш, свиди ти се кад одеш у куповину. Али оно, баш, баш да ти се свиди. А и уметник си...зачини мало, ако имаш смелости Trifke, Ayla and Goku је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Svaka čast za naslov. Ајла је смислила. Моје је било само њену намеру да "преточим" у тему пре 8 часа, Ayla рече Dobro me podsjeti...dođe mi da otvorim temu - Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu? Evo muku mučim dva mjeseca. Dobih uslov: ne u crno, ne u bijelo, ne ovako, ne onako... o jadu su me zabavili. Ja sve imam crno, ili bijelo... i ne mogu naći nešto što će zadovoljiti stroge kriterijume, meni voljenih bića, a opet da ja budem, ja.... karambakarambitaneksveide.... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 часа, Natasa. рече Obuci crvenu haljinu, tebi će to super da stoji. Crveno obuci, nek' sluti na radosttugu nek ti pokrije lepota i mladostcrveno obuci, ne trazim ti punojos veceras nemoj da me zavijes u crno (Ljuba Aličić, rani 21. vijek nove ere) Ayla , Natasa., Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 4 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 12 минута, Goku рече Crveno obuci, nek' sluti na radosttugu nek ti pokrije lepota i mladostcrveno obuci, ne trazim ti punojos veceras nemoj da me zavijes u crno (Ljuba Aličić, rani 21. vijek nove ere) Земљак заслужује и аудиовизуелизацију Ayla and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Мало офф-а; нажалост немам снимак "са собом", ал` имао сам прилику да присуствујем `ваком једном "џемовању" у једној шабачкој кафани у ситне сате са Љубом. Тада је било и без матрице, "на суво". Мсм. "суво" његово певање б(р)ез музике. Остало је било врло "течно" па и сузе... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Dobro, bre, Milane, ostavimo se Ljube na trenutak pa da damo Ayli konstruktivne prijedloge. Evo npr: Sanja Т., Милан Ракић, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Mama bi bila presretna da me vidi ovako dotjeranu. (ali samo mama) Goku, Sanja Т. and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Ili nešto ovakvo: Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 3 часа, Natasa. рече Obuci crvenu haljinu, tebi će to super da stoji. Preduhitrila me sestra. Potrčala je i kupila jedinu crvenu koja mi je zapala za oko. Niko kao sestra... a ti Ayla glavoboljaj i dalje ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Ako ne može crno, onda crveno, neka lepa bordo boja na radost i eleganciju. Kad pada datum, u koje godišnje doba? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Goku рече Ili nešto ovakvo: Pa da mi neka ludača pokvari friziru? Ne dolazi u obzir! Goku је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Ako ne može crno, onda crveno, neka lepa bordo boja na radost i eleganciju. Kad pada datum, u koje godišnje doba? Za dva dana... 14.01. 12h Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука