ViktorijaV Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Октобар 31, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2019 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2019 Метафорички гола маца најбоља маца. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 21, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2020 Ayla and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Moja lepojka... ? Драшко, Лапис Лазули and Dragi је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Noćas, u ponoć, ja sa posla, pritrčala mi je crna maca, veoma umiljata. U zgradu je još ušla, ali u stan nikako nije htela. Onda sam je opet pustio napolje i ostavio malo hrane kraj vrata ako je možda htela... Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 5, 2020 Пријави Подели Написано Мај 5, 2020 Натан је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Dominika and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 13, 2020 Пријави Подели Написано Мај 13, 2020 Volim ova luda stvorenja ? Desiderius Erasmus, Натан, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 25, 2020 Пријави Подели Написано Мај 25, 2020 drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука