keka Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Одличан "покушај" само настави Кеки :bla: hvala, hvala "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 http://www.motivacioni.info/index.php/topic,221.msg8034.html#msg8034 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 Срђан Ранђеловић, Ignjatije, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 Моци ја се исплакала! Ево слушам по не знам ни ја који пут! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 http://www.motivacioni.info/index.php/topic,221.msg8595.html#msg8595 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Dali mi malo gline pa se igram w.a.mozart, Silence , Gordana . and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 http://goo.gl/z9Sd0r Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 хочемо наставак! (и наставак приче о баби што је музла краве на даљину, дугује отац Иван) w.a.mozart and YOKA је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 hehe moj će uslediti a za oca Ivana ne znam Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 oče, oće li biti tog objašnjenja o wireless kravama? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 БоемИ опет се теби враћам,као црни просјак што за срећу моли,све наше дрхтаје бисерима плаћам,свака твоја реч још увек боли.Тражим кишу, на те да ме сећа,и ону клупу, али није иста више,тражим пољупце дуге између дрвећа,у тами сетној која на додир мирише.Не буди ме залуд, од порока нисам јачи,не дирај музику, туга у њој гасне,признајем, ништа ми овај живот не значи,само желим твоје погледе страсне.Зашто ме кудиш несанице проста,зашто стрепиш ветре по сивилу блата,зар неправде није било доста,нећу довека да будем роб ината.И опет због тебе певам,снегови топле очи ми жаре,у чемерне даљине године одевам,песмом да призовем успомене старе.Нема нових боја, у тишини умире свет,све је прошло, и задње листове сам исписао,душа је моја луталица, боем проклет,кроз моју крв протиче само једна мисао... Nenad Plavsic Јесењин, YOKA and kordun је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 JESSY, Данче*, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 19, 2014 Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Иван Ивковић, Иван ♪♫ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ђуро Станивук, Олимп, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Данче* and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука