Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.youtube.com/watch?v=Z88awf41FOE

Nadam se da se i vama dopada ovaj tekst, mene je oborio s nogu. nasznak9877777777777777777

Гледам (читам) и размишљам како ћу да напишем управо то: "мене је оборио с ногу!!"

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Ih Milevče,iz te tvoje kuhinje samo specijaliteti izlaze girl_jumping Daj neki recept 0205_whistling

Naravno i uvek facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Sve vas :group111:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ovo je definitnjaka najjači klip do sada... al stvarno

p.s. zanima me samo ko je autor teksta-totalno je moderan

Tekst je na žalost nepotpisan našla sam ga na fb. crvenilo

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Zahvaljujući sestri Anastasiji i uz zdušnu pomoć sestre Aleksandride novi klip:

http://www.youtube.com/watch?v=QR2UfVE3FeQ

p.s: tek kad sam nakačila vidjela sam propuste, ali ... kasno Marko na Kosovo stiže.

Hvala dragim sestricama.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

retki su oni koji će vas čekati po svakom vremenu sHa_sarcasticlol

haha...super stvar... od betovena preko vivaldija... sledeći klip je .... kriminalac

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Propusti?Gde ti vidiš propuste? 0205_whistling Milevče,kad je iz srca,

propusti će biti sve manji,u to sam sigurna :drugarstvo:nasznak9877777777777777777

Evo našeg dragog Moce konsultanta sHa_sarcasticlol

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Bilo je zadovoljstvo kopati po gugletu :drugarstvo:

Meni se sviđa kako je ispao. facenew22222222 nasznak9877777777777777777 Odličan 5

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

primetio sam jednu reč ali ako neko može da te razume to sam ja... jer se i meni to dešava-zato najbolje pregledati sve slike pre ubacivanja u muvi mejker-ako se setiš... ja obično zaboravim 0205_whistling

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Милева, за оно Чекам те напољу - савршен текст, а ти то све лепо уобличила... prstgore klapklap

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сад сам мало погледала и претходне стране, и мој закључак је да су Моцарт и Милева неприкосновени... nasznak9877777777777777777

свака част на уложеном труду, времену а и знању... 1000000001010

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...