Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Свака част!

0110_hahaha  4chsmu1

пс. позната ми је мелодија у позадини....little help1  amin-nas

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Naša draga sestra Anastasija je poželjela da čuje pjesmu Sud Božiji, elem ovog takav klip nije postojao na youtube, pa sam napravila klip za nju. Naravno moglo je bolje, ali imam malih problemčića sa računarom (čitaj spor kao puž), pa nedostaje dorada (čitaj prva strana barem sa natpisom pouke), ali nadam se da mi nećete zamjeriti. Enjoy!

Sud Božiji - Pouke.org

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Naša draga sestra Anastasija je poželjela da čuje pjesmu Sud Božiji, elem ovog takav klip nije postojao na youtube, pa sam napravila klip za nju. Naravno moglo je bolje, ali imam malih problemčića sa računarom (čitaj spor kao puž), pa nedostaje dorada (čitaj prva strana barem sa natpisom pouke), ali nadam se da mi nećete zamjeriti. Enjoy!

Sud Božiji - Pouke.org

Драга сестро Милева,сузе су ми кренуле и због песме а и због труда,који си уложила мене ради. 0205_whistlingАли,радосне сузе.Спот је прелеп,и потпуно се уклапа уз речи и песму!Најискреније,од срца ти захваљујем,Бог ти свако добро дао  4chsmu1.Много волим ову песму а ево захваљујући теби сад је први пут чујем одпевану.ПРЕДИВНО!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Zadovoljstvo je moje - velika je radost kad nekome uljepšaš dan, pa makar i nečim ovako sitnim. Žao mi je što nisam mogla malo bolje da odradim posao, ali zaista komp. mi se raspada. Hvala na ovim toplim riječima sestro.  1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Zadovoljstvo je moje - velika je radost kad nekome uljepšaš dan, pa makar i nečim ovako sitnim. Žao mi je što nisam mogla malo bolje da odradim posao, ali zaista komp. mi se raspada. Hvala na ovim toplim riječima sestro.  1405_love

Не знам да ли је могло боље,али за мене савршено.Заиста слике су изванредне а и песма...свака част!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

баш је леп спот, свака ти част Милева  klapklap ekstra greengrin

1405_love

Hvala Medeni!

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ео једна нова песма... "излете" ми на ијекавском...  :drugarstvo:

Овдје, а не тамо, овдје је

плач и шгргут зуба,

странче.

Тамо је свјетлост, а

овдје је мрак,

овдје је смрад,

гној и сузе.

Овдје је лицемјерје,

овдје је поган,

овдје су осмијеси