Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

за оне које занима,музика је из филма -Гладијатор-

Hans Zimmer - Gladiator [Complete] - CD02 - 03 - Barbarian Horde

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

obavezno gledati fullscreen i odvrnite ton

u slučaju da me youtube zezne i skine mi muziku iz klipa zbog autorskih prava... klip sa muzikom možete preuzeti ovde,jer bez muzike i nije nešto...

http://www.4shared.com/video/5-CQA0ub/HVALA.html

Ја стварно више не могу да коментаришем...

Волим твој рад.

И што би моја професорица  рекла "Е то је ТО"

Подели на овим сајтовима

mense0198626478946378946....... hvala....... ne_shvata

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

0203_cool  баш ми драго,оче  ne_shvata

ево иде линкић....

за 4 схаред

http://www.4shared.com/video/PTNPAdrX/Ruka_bozija_The_hand_of_God.html

све сам се ицепија.... што би рекли наши јужњаци

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

zaboravila sam da kazem da su boje u pozadini klipa posebno upecatljive....a ko je malo slatko dete...ono je ipak najjaci utisak i njegov smeh u citavom klipu... ne_shvata

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

е,видиш...то ти је комшијско....кхм,кхм..... овај,то је моје дете  0203_cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='ne_shvata' />

шта ћу јадан...једино сам њу мого да преварим да снима без пара... добила је после тога плазмицу и суперишка

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

neka je zivo i zdravo...bilo cije da je...bas je slatko...jel decak ili devojcica... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

шта да ти причам... видећеш и сам некад,кад будеш правио своје клипове....знаш,могли би заиста да преименујемо тему

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...